Rakstos

Drukāt

Bibliotēka sākusi attālinātu grāmatu izsniegšanu; aicina izmantot arī "3td e-grāmatu bibliotēku"

.

safe imageĀrkārtējās situācijas laikā Carnikavas novada bibliotēka slēgta apmeklētājiem līdz 12. maijam. Sākot no 16. aprīļa, tiek organizēta attālināta grāmatu saņemšana un izsniegšana, iepriekš OBLIGĀTI vienojoties ar bibliotekārēm pa tālruni 67993181, 29505867, 20231042 vai e-pastā: vai .

Literatūra tiek izsniegta un saņemta attālināti, ievērojot valstī noteikto sociālo distancēšanos. Šādā režīmā bibliotēkas apkalpo lasītājus no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 9.00–17.00 katru nedēļu. Lasītāju ievērībai - nekādi maksas pakalpojumi (drukāšana, kopēšana) ārkārtējās situācijas laikā bibliotēkā netiek sniegti.

Aicinām lasītājus šajā laikā lasīt e-grāmatas, izmantojot "3td e-grāmatu bibliotēkas" vietni www.3td.lv. Pašvaldību publisko bibliotēku reģistrētie lietotāji e-grāmatas tiešsaistē savā mobilajā ierīcē vai datorā var lasīt bez maksas. Lai iegūtu piekļuves datus www.3td.lv, lūdzu, lūdzu, sazinieties elektroniski ar Carnikavas bibliotēku, bet informācija un lietošanas pamācība darbam ar “3td e-grāmatu bibliotēku” varat skatīt ŠEIT.

Carnikavas novada bibliotēka

Share on Facebook Tweet