Aicina iesniegt zvejnieku un makšķernieku stāstus

.

Batijas krasti zvejniekiAicinām Carnikavas novada vietējos iedzīvotājus iesniegt savus pieredzes un atmiņu stāstus saistībā ar zvejniecības un/vai makšķerēšanas arodu. Labākie stāsti tiks publicēti brošūrā "Dzīve pie jūras!", kas veltīta Carnikavas novada zvejniecības un makšķerēšanas tradīcijām, atzīmējot Latvijas valsts simtgadi.
 
Brošūra tiks dāvināta apkārtnes bibliotēkām un Carnikavas Novadpētniecības centram.
 
Lai iesniegtu savu stāstu – jāiepazīstas ar vadlīnijām stāstu iesniegšanai un jāaizpilda pieteikuma anketa, kas atrodama: ŠEIT
Darbu iesniegšanas termiņš ir 2017. gada 1. septembris.
 
Stāsti, pieteikuma anketa un fotogrāfijas (ieskenētas vai jpg failā) jāiesniedz elektroniski, sūtot uz e-pastu: , ar norādi - brošūrai "Dzīve pie jūras!" vai arī jāiesniedz Carnikavas novada domes Klientu apkalpošanas centrā (KAC), Stacijas ielā 5, Carnikava. Stāsts var tikt iesniegts arī ar roku rakstītā veidā, tad tas kopā ar aizpildītu pieteikuma anketu jāiesniedz KAC vai jānosūta ieskenētā veidā uz e-pastu: . KAC pieejamas anketas stāstu iesniegšanai, kā arī ir iespēja atstāt fotogrāfiju oriģinālus, kuri pēc tam tiks atgriezti, sazinoties ar īpašnieku.
 
Vadlīnijas stāstu iesniegšanai
- Stāsta/u tematam jāsaistās ar zvejniecības un/vai makšķerēšanas aroda īpašiem notikumiem, vēsturiskām atmiņām vai tradīcijām.
- Iesniedzamo stāstu garums – ne vairāk par vienu A4 lpp (1800 zīmes).
- Stāstiem jābūt patiesiem, balstītiem uz personīgo pieredzi vai atmiņām par citu gūto pieredzi.
- Stāstiem jāsaistās ar atmiņām, pieredzi, kas gūta Carnikavas novadā vai tuvu novada robežai.
 
Stāstu apkopošana norisinās Latvijas vides aizsardzības fonda finansētā projekta "Vesels dabas parks – vesels Tu!" ietvaros. Projekts tiek īstenots no 2017. gada jūnija līdz oktobrim. Projektu īsteno nodibinājums "Eko forums" sadarbībā ar Carnikavas novada pašvaldību un biedrību "Baltijas krasti". Projekts tiek īstenots no 2017. gada jūnija līdz oktobrim.
 
Aicinām sekot jaunumiem vietnē www.baltijaskrasti.lv un sociālajos tīklos Facebook un Twitter.
 
Kontaktinformācijai:
Rita Arāja
E-pasts:
Tel.: 28262608
 
Share on Facebook Tweet