Sākta rotaļlaukumu pārbūve Carnikavas parkā un Tulpju ielā

.

atrakcijaŠonedēļ pašvaldības aģentūra "Carnikavas Komunālserviss" uzsākusi bērnu rotaļu laukumu pārbūvi Carnikavas parkā un Tulpju ielā Carnikavā.

Tās laikā demontēs bojātās un novecojušās atrakcijas, un to vietā uzstādīs jaunas. Jaunās atrakcijas izvēlētas tā, lai būtu saistošas un piemērotas rotaļām dažādu vecuma grupu bērniem.
 
Rotaļlaukums Carnikavas parkā pārbūves laikā būs daļēji slēgts aptuveni trīs nedēļas, un plānots, ka jau jūlija sākumā bēni varēs izmēģināt jaunās atrakcijas. Rotaļlaukums Tulpju ielā pārbūves laikā būs slēgts.
 
Jaunās atrakcijas tiks izvietotas esošo rotaļlaukuma robežās, un tās būs daudzveidīgas – paredzēts uzstādīt slidkalniņa komplektu ar pārejām, jumtiņiem u.c., jaunas šūpoles, kas piemērotas jaunākiem un vecākiem bērniem, "muzikālo" paneli, trīsvietīgu karuseli. Būs arī pieci dažādi vingrošanas komplekti un āra trenažieri jauniešiem un pieaugušajiem - ar atspiešanās stieņiem u.c. dažādu muskuļu grupu trenēšanai, kā arī vingrošanas komplekts bērniem. Visiem trenažieriem ir drošības sertifikāts, bērnu atrakcijās kāpņu u.c. plakņu virsmas veidotas no pretslīdes materiāla.
 
Atvainojamies par īslaicīgajām neērtībām! Aicinām izturēties ar sapratni, neļaut bērniem rāpties pār pārbūves laikā uzstādītajiem pārvietojamajiem žogiem u.tml.
 
Atrakcijas piegādā un uzstāda firma JLD.
Share on Facebook Tweet