Papildināta ziņa: Visas vietas bērnu vasaras nometnē ar ESF atbalstu ir aizpildītas

.

Mezakakis ESFPieteikumu pieņemšana uz nometni, kas Carnikavā tiek rīkota ar ESF atbalstu, beigusies un visas vietas ir aizpildītas. Ar nometnes dalībnieku vecākiem organizatori sazināsies individuāli līdz šī gada 8. augustam. Tā kā pieteikumu skaits četrkārt pārsniedza vietu skaitu, priekšroka dalībai nometnē bija tiem bērniem, kuri vēl ne reizi ESF atblastītajās nometnēs Carnikavā nav piedalījušies.

Carnikavas novada pašvaldība turpina īstenot Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektu Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā". Viena no projekta aktivitātēm ir vasaras dienas nometnes organizēšana bērniem vecumā no 9 līdz 12 gadiem. Nometne norisināsies šī gada 19.–23. augustā katru dienu no plkst. 10.00 līdz 16.00 – Carnikavā un vairākās izbraukuma aktivitātēs.

Nometnes mērķis ir popularizēt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu. Vismaz 80% aktivitāšu notiks ārtelpās. Nometnes laikā paredzēts pārgājiens, ieskats tūrisma sportā, apmācība rollerslēpošanā, skrituļslidošanā, klinšu kāpšanā, orientēšanās sportā, kā arī būs lekcija par veselīgu uzturu, nodarbības par konfliktu risināšanu starp vienaudžiem un citas aktivitātes.

Dalība nometnē ir BEZ MAKSAS, līdzīgi kā iepriekš, nometnē ir 20 vietu. Aicinām pieteikumu dalībai vasaras nometnē līdz šī gada 7. augusta plkst. 13.00 sūtīt uz e-pasta adresi .

Ja interesentu skaits pārsniegs nometnē pieejamo vietu skaitu, priekšroka tiks dota bērniem, kuri iepriekšējos gados nav piedalījušies šī projekta ietvaros organizētajās vasaras nometnēs.

Par projektu:

Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā” mērķis ir - veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Carnikavas novada iedzīvotājiem, jo īpaši, teritoriālās nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.
Projekta ietvaros apstiprinātais budžets ir 70 263,00 EUR.
Projekts tiks īstenots līdz 2019. gada 31. decembrim.

ESF NAP ieguldijums tava

Share on Facebook Tweet