Sociālais dienests piedāvā daudzbērnu ģimenēm un senioriem siltu zupu darbdienās

.

zupa 800Lai atbalstītu daudzbērnu ģimenes šī brīža situācijā, kad bērni neapmeklē bērnudārzu un/vai skolu un visas ēdienreizes vecākiem ir jānodrošina mājās, Carnikavas novada sociālais dienests aicina, izvērtējot savas iespējas, pieteikties saņemt bez maksas siltu zupu katru darba dienu. Šāda iespēja ir arī senioriem. Lai pieteiktos zupas saņemšanai, aicinām zvanīt 67993101.

Informējam arī, ka sociālais dienests ir sagatavojis divdesmit pārtikas pakas, katru 15 eiro vērtu, iedzīvotājiem, kam rodas ļoti nopietnas grūtības apmeklēt veikalu.

Savukārt trūcīgas un maznodrošinātas personas statusa izziņa tiek pagarināt visiem līdz 2020. gada 31. maijam, pamatojoties uz iepriekš sociālajā dienestā iesniegtajiem dokumentiem.

Ja rodas neskaidrības, jautājumi saistībā ar šiem vai citiem sociālā dienesta pakalpojumiem, aicinām sazināties ar Carnikavas novada sociālo dienestu pa tālr. 67993101 vai ar vadītāju pa tālr. 20243515, vai rakstīt uz 

Atgādinām, ka Carnikavas novada pašvaldības sociālais dienests līdz 14. aprīlim apmeklētājus lūdz ierasties tikai krīzes situācijās vai gadījumos, kad sociālās palīdzības sniegšana saistīta ar pamatvajadzību nodrošināšanu (piemēram, garantētā minimālā ienākumu pabalsts). Pārējos gadījumos sociālais dienests lūdz nopietni izvērtēt nepieciešamību ierasties klātienē.

Līdz 14. aprīlim slēgts arī brīvā laika pavadīšanas centrs “Kadiķis” Kalngalē.

Foto: Piotr Miazga, Unsplash

Share on Facebook Tweet