Komunālo pakalpojumu rēķinu elektroniski var saņemt tikai platformā Bill.me

.

Billme logoCarnikavas Komunālserviss atkārtoti atgādina, ka ikmēneša rēķinus par sniegtajiem komunālajiem pakalpojumiem elektroniski var saņemt tikai tiešsaistes rēķinu apkalpošanas platformā Bill.me. Rēķins par komunālajiem pakalpojumiem ir jāapmaksā katru mēnesi, tāpēc aicinām vismaz reizi mēnesī autorizēties platformā Bill.me, saņemt elektroniski rēķinu un iesniegt ūdens patēriņa skaitītāja rādījumus.
 

Ja vēl neesat Bill.me lietotājs, uz e-pasta adresi sūtiet informāciju: "vārds uzvārds, īpašuma adrese", e-pasta tematā rakstot "Vēlos reģistrēties Bill.me".Laikus neapmaksājot rēķinu par saņemtajiem komunālajiem pakalpojumiem, tiek piemērots līgumsods, kas palielina maksājumu. Pašvaldības aģentūra "Carnikavas Komunālserviss" nosūtīs brīdinājumu, ja noteiktajā termiņā netiks veikts maksājums, kā arī būs spiesta vērsties tiesā ar prasību par parāda piedziņu.

Aicinām ņemt vērā, ka Bill.me platformas lietošana ir bez maksas, taču, ja vēlaties šajā platformā arī veikt saņemtā rēķina apmaksu ar bankas karti, par to tiek iekasēta komisijas maksa 2 % apmērā no maksājamās summas.

Lētāk ir rēķinu apmaksāt savā internetbankā, ievadot nepieciešamos maksājuma datus.

Carnikavas Komunālserviss

Share on Facebook Tweet