Ūdenssaimniecības tīklu būvdarbi sākas arī L.Azarovas, Mazajā Lašu un Jāņa ielā; noteikti satiksmes ierobežojumi

.

Cerinu udenssaimn 800 ar logoTurpinot projektu “Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Carnikavā, III kārta”, 10. maijā sākti ūdensvada tīklu izbūves darbi L.Azarovas ielas posmā no Rūpnieku ielas līdz Vecgaujas tiltam un Mazajā Lašu ielā, bet kanalizācijas tīklu izbūves darbi – Jāņa ielā. Būvdarbu laikā īpašumiem šajās ielās būs ierobežota piekļuve ar autotransportu. Autovadītājiem jāvadās pēc uzstādītajām ceļa zīmēm.

Būvdarbu skarto ielu iedzīvotāji jau saņēmuši informāciju savu īpašumu pastkastītēs, un par turpmāko būvdarbu norisi informācija tiks ievietota gan Carnikavas Komunālservisa mājaslapā, gan pašvaldības informatīvajā izdevumā “Carnikavas Novada Vēstis”.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem būvdarbu laikā! Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar pašvaldības aģentūras “Carnikavas Komunālserviss” Ūdenssaimniecības nodaļu pa tālruni 26108289.

Jau vēstīts, ka projekta īstenošanas gaitā līdz 2022. gada jūnijam Carnikavā tiks izbūvēti jauni ūdensvada tīkli 2230 m kopgarumā un sadzīves kanalizācijas tīkli 4485 m kopgarumā. Projekta kopējās izmaksas ir 1 280 560 eiro, tas tiek īstenots ar ES fondu atbalstu. Būvdarbus veic SIA "Woltec".

Carnikavas Komunālserviss

ES Dtrukturfondi kohezija

Share on Facebook Tweet