13.jūnijā seniorus aicina uz pēdējo nodarbību pirms vasaras brīvlaika “Joga uz krēsliem”

.

ReklamaKopš maija sākuma brīvā laika pavadīšanas centrā “Kadiķis” Kalngalē norisinās bezmaksas nodarbības senioriem fiziskās un emocionālās veselības uzlabošanai “Joga uz krēsliem”. 13. jūnijā norisināsies pēdējā nodarbība pirms vasaras brīvlaika, nākamās sešas nodarbības paredzētas rudenī.

Apmeklējot “Joga uz krēsliem” nodarbības, seniori apgūst:

- fiziskās veselības stiprinošus un uzlabojošus jogas vingrinājumus atbilstoši fiziskajam veselības stāvoklim, kas sekmē ķermeņa kustību amplitūdas palielināšanos, muskulatūras stiprināšanu, un psiho emocionālā stāvokļa uzlabošanos;
- pareizas un apzinātas elpošanas praksi, lai uzlabotu skābekļa apgādi, vielmaiņu, līdzsvarotu nervu sistēmu, uzlabotu enerģiju plūsmu ķermenī un vispārējo pašsajūtu;
- praktiskas zināšanas, lai nodarbību laikā apgūtos vingrinājumus un elpošanas tehnikas varētu praktizēt individuāli mājās.

Plānotais nodarbību grafiks:

1. nodarbība – 2.maijā plkst.10:00
2. nodarbība - 9.maijā plkst.10:00
3. nodarbība - 15.maijā plkst.10:00
4. nodarbība - 30.maijā plkst.10:00
5. nodarbība - 6.jūnijā plkst.10:00
6. nodarbība - 13.jūnijā plkst.10:00
6.-12.nodarbības plānotas rudenī.

iedalīties var jebkurā nodarbībā. Nepieciešams ērts apģērbs, lai varētu brīvi un aktīvi kustēties. Speciāli apavi nav nepieciešami, jo joga notiek zeķītēs vai basām kājām (pēc izvēles). Uz nodarbību lūgums ierasties vismaz 15 minūtes pirms tās sākuma. Lai pilnvērtīgi varētu piedalīties nodarbībā un tā nāktu par labu visam organismam, pirms nodarbības vismaz divas stundas neēdiet.

Joga ir gadu tūkstošus sena ķermeņa veselības uzturēšanas un atjaunošanas metode. Joga uz krēsliem ir piemērota visu vecumu cilvēkiem un jo īpaši senioriem.

Ja jums ir jautājumi, lūdzu, zvaniet instruktorei Inārai Liseckai pa tālruni 26449636.

Nodarbību cikls tiek īstenots projektu konkursa “Sabiedrība ar dvēseli” ietvaros, tā finansējumu no Carnikavas novada pašvaldības budžeta ir 749,94 eiro.

Dzivo zali logo

Share on Facebook Tweet