13-25 gadus vecus jauniešus aicina piedalīties āra dzīves prasmju nodarbībās "Brīvdabas izaicinājums"

.

plakāts Brīvdabas izaicinājums 1024Biedrība “DUEsport” aicina 13–25 gadus vecus novada jauniešus piedalīties piedzīvojuma apmācībās “Brīvdabas izaicinājums”, kas maija trešajā dekādē norisināsies Carnikavas Novadpētniecības centra teritorijā (Jomas ielā 7. Carnikavā).
 
“Piedzīvojuma apmācības” ir brīvā dabā organizēts izzināšanas process, kurā jaunietis iegūst jaunas prasmes, kas noderēs, plānojot savu un draugu ceļojumu dabā. Projekta norises pamatā ir jauniešu aktīva un mērķtiecīga iesaiste aizraujošās, izaicinājumiem pilnās āra aktivitātēs.

24. maijā plkst. 17.00 “Mana ceļasoma”

Gatavošanās pārgājienam – ko ņemt līdzi, kam pievērst uzmanību, izvēloties savu ekipējumu; kā pareizi sakārtot līdzņemamo un izvietot savā mugursomā; orientēšanās ar kompasu; orientēšanās trase ar uzdevumiem. Nodarbībā praktiski uzdevumi, instruktora stāstījums un demonstrējumi.

29. maijā plkst. 17.00 “Uguns” un “Inovatīvais tūrismā”

Ugunskura kraušana un iekuršana, ūdens vārīšana un attīrīšanas iespējas; ēdienu uzsildīšanas veidi, neizmantojot ugunskuru; atbilstošs apģērbs – labsajūtas pamats.
Nodarbībā praktiski uzdevumi, instruktora stāstījums un demonstrējumi.

30. maija no plkst. 17.00 “Pirmā palīdzība pārgājienā”

Aptieciņas saturs; iespējamo traumu novēršana un palīdzības sniegšana nepieciešamības gadījumā; mini pārgājiens uz jūru ar uzdevumiem.

Pieteikšanās apmācībām, rakstot uz e-pasta adresi: (jāatsūta vārds uzvārds, tālr. nr., vecums). Vairāk informācijas pa tālruni: 29735803

Apmācība “Brīvdabas izaicinājums” tiek īstenota 2019. gada projektu konkursa “Sabiedrība ar dvēseli” ietvaros ar 750 eiro finansējumu no pašvaldības budžeta.

Dzivo zali logo 300

Share on Facebook Tweet