"Vēja balss" iegūst pasaules vicečempiona titulu

.

Veja balss kopbilde 800Carnikavas kamerkoris "Vēja balss" ir sasniedzis savus līdz šim lielākos panākumus, pierādot sevi starptautiskā konkursā – Pasaules Koru olimpiādē. 
 
Gada sākumā, koris kopistiski nolēma izvirzīt sev augstākus mērķus, un mēģinājumi tika pārcelti uz Rīgu, lai piesaistītu vairāk jaunu dziedātāju un koris attīstītos straujāk, kā arī kļūtu par augstas klases māksliniecisko kolektīvu Carnikavā.
 
Veja balss uzvara 
 
Pēdējā Pasaules Koru olimpiādes konkursa nedēļa bija īpaši aktīva un pozitīvām emocijām bagāta. Dalība lielkoncertā Mežaparkā, neiztrūkstoši ikdienas mēģinājumi, individuālas atdziedāšanas, un arī pats svarīgākais – konkurss! Lielais darbs un daudzie mēģinājumi beidzot nesuši augļus, un koris 33 aktīvu dziedātāju sastāvā un diriģenta Jurģa Cābuļa vadībā, piedaloties atvērtajā koru kategorijā, savu sezonu beidzis ar zelta diplomu un otro vietu kopvērtējumā Folkloras kategorijā, tādējādi kļūstot par Pasaules vicečempioniem savā kategorijā.
 
Paldies, Carnikavas novada domei par lielo finansiālo un emocionālo atbalstu!
 
Veja balss parks 800
 
Nākamajā sezonā koris nolēmis turpināt stiprināt Carnikavas vārdu pasaulē un pieteiks savu dalību vēl citos starptautiskos konkursos.
 
Informāciju sagatavoja,
Zane Maskava
Carnikavas kamerkoris „Vēja balss”
Share on Facebook Tweet