Ārvalstu vēstniecības Latvijā aicina uz labdarības tirdziņu

.

Tirdzins6. decembrī ārvalstu vēstniecības un diplomātiskās pārstāvniecības Latvijā aicina apmeklēt eksotisku Ziemassvētku labdarības tirdziņu un iegūt spilgtas emocijas, apmeklējot vairāk nekā 20 vēstniecību sagatavotos dāvanu stendus, baudot dažādu valstu nacionālās virtuves un piedaloties aizraujošā labdarības izsolē.
 
Labdarības tirdziņu jau 18. reizi organizē Rīgas Starptautiskais Sieviešu klubs. Tirdziņa norises vieta un laiks: 6. decembrī, no plkst. 11:00 – 16:00, Rīgas Domes telpās, Rātslaukumā.
 
Tirdziņš būs lieliska iespēja jau laikus iegādāties jūsu mīļajiem neparastas un pārsteidzošas Ziemassvētku dāvanas - gan paštaisītus ēdienus un rotaslietas, interjera lietas, gan savai valstij tipiskas Ziemassvētku dāvanas, piemēram, no AV, Beļģijas, Skandināvijas valstīm, Turcijas, Lietuvas u.c.
 
Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba viceprezidente Eva Sesemann: "Ziemassvētku labdarības tirdziņš ir neatņemama tradīcija mūsu kluba dāmām, kura organizēšanā visas iesaistāmies ar lielu prieku un mīlestību! Mēs esam gandarītas, ka ar savu darbu, vēstniecību, uzņēmumu atbalstu un visu apmeklētāju atsaucību mēs spējam iegūt līdzekļus, ko varam veltīt labdarībai. Pagājušā gada tirdziņā mums izdevās iegūt 26 000 Eur,  ko šogad izlietojām 14 dažādu organizāciju atbalstam – nodrošinot tās ar elementārām ikdienā nepieciešamām lietām, pārsteidzot un iepriecinot bērnus, jaunas māmiņas un tos, kuriem klājas grūti. Mēs aicinām ikvienu atrast laiku sestdien, 6.decembrī un atnākt un pārliecinieties pašiem par tirdziņa dāvanu dažādībām un izsoles piedāvājumu."
 
Visi ienākumi no izsoles un pārdotās produkcijas tiks ziedoti Latvijas labdarības organizācijām. Pagājušā gadā iegūtie līdzekļi ļāva atbalstīt trūcīgās ģimenes, jaunās māmiņas, vecāka gadagājuma cilvēkus un no vardarbības cietušus cilvēkus gan Rīgā, gan Latvijas novados. Līdzekļi tika ziedoti krīzes centram bērniem un ģimenēm "Namiņš", "Ronald McDonalds" mobilajam aprūpes centram, Mātes Terēzes misionāru centram, Iļģuciema sieviešu cietuma jaunajām māmiņām, Rīgas Anglikāņu baznīcas zupas virtuvei, Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācijai, "Mārtiņa Māja" Liepājā, Irlavas bērnu namam, Centram cilvēkiem ar atkarībām "Bētlemes māja', Krīzes centram "Marsa Gatve" un "Māras Centram”.
 
Sīkāku informāciju par Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba atbalstītajām organizācijām meklējiet: ŠEIT 
 
Rīgas Starptautiskais sieviešu klubs ir nevalstiska organizācija, kas dibināta 1992. gadā. Pašlaik klubā darbojas vairāk nekā 110 sieviešu no 32 valstīm, kas aktīvi iesaistās Latvijas kultūras izzināšanā un dažādu labdarības projektu īstenošanā.
 
Kristīne Tjarve,
Ziemassvētku tirdziņa koordinatore
Tālr. 29296617
e-pasts:
Share on Facebook Tweet