FOTO: „Carnikavas ritmi” pulcē dejotājus no visas Latvijas

.

Carnikavas Ritmi 3923. aprīlī Piejūras internātpamatskolā jau 14. reizi notika deju festivāls „Carnikavas ritmi", kurā šogad piedalījās audzēkņi no 17 Latvijas skolām. Sagatavošanās darbus gada lielākajam pasākumam mūsu skolā uzsākām jau pagājušā gada septembrī, un esam priecīgi, ka mums ir tik daudz draugu un atbalstītāju.
 
„Aprīlis ir mēnesis, kuru dejotāji gaida ar nepacietību. Mēs esam lepni, ka katru gadu mūsu skolā sabrauc tik daudz skolēnu, kuri mīl deju," stāsta Piejūras internātpamatskolas 2. kursa audzēknis Ēriks. „Carnikavas ritmos" ar savu klātbūtni mūs vienmēr pagodina populāri mūziķi un mākslinieki. Šogad mēs priecājāmies uzņemt Nacionālo bruņoto spēku bigbendu, jauno un talantīgo dziedātāju Aminatu Savadogo, kura šogad pārstāvēs Latviju Eirovīzijā, kā arī Ievu Sutugovu kopā ar grupu.
 
Festivāla diena bija pilna pārsteigumiem un prieka, jaunieši dziedāja līdzi un, aplausiem skanot, sveica māksliniekus. Saviļņojošu un atraktīvu paraugdemonstrējumu sniedza flamenko kluba „Duende" dejotājas – mirdzoši tērpi un ugunīga deja.
 
,,Man kopš bērnības patīk dejot. Mums ir paveicies ar deju skolotāju Voldemāru, kurš mums ir daudz iemācījis. Viņš ir stingrs, prasīgs un reizē arī sirsnīgs," stāsta Piejūras internātpamatskolas 2. kursa audzēkne Lauma.
 
Vislielākais paldies svētku sponsoriem un atbalstītājiem: Carnikavas novada domei, Arnim Riekstiņam, AS „SEB Banka", SIA „Krupis", O. R. Pavlovskim, SIA „AV Būve 2", AS „Aldaris", SIA „Ādažu desu darbnīca", SIA „Rimi Latvija", SIA „Latfood", SIA „Fazer maiznīcas", Normundam Bergam, SIA „Maxima", zemnieku saimniecībai „Tiltiņi" un Vallijai Ošiņai, SIA „Astapro", SIA „Gaujas krasti", SIA „Gundegas", SIA „La frutta", SIA „Stendera ziepju fabrika", SIA „Bajards", AS „Rīgas piensaimnieks", SIA „Futurus food", Palīdzēsim.lv, Rīgas Stila un modes profesionālajai vidusskolai, R.Zutiņam, J.Lūkam, P.Tjarvei, kā arī visiem festivāla māksliniekiem! Uz tikšanos nākamgad!
 
Pasākuma fotogalerija ŠEIT.
 
Piejūras internātpamatskolas kolektīvs
 
Carnikavas Ritmi 43
Share on Facebook Tweet