Aicinām līdz 16. augustam pieteikties svētku gājienam un laivu parādei

.

IMG 8745Līdz 16. augustam aicinām sūtīt savus pieteikumus dalībai svētku gājienam un laivu parādei, kas notiks 24. augustā XVIII Nēģu svētkos.

SVĒTKU GĀJIENĀ
24. augustā aicinām piedalīties tradicionālajā Carnikavas nēģu svētku gājienā! Tas ir lielisks veids kā iedzīvotājiem, kopienām, novada ciemiem, uzņēmējiem, pašvaldības iestādēm, biedrībām un visiem, kas jūtas piederīgi Carnikavas novadam, pavēstīt par sevi plašākai sabiedrībai un visiem kopā veidot Carnikavas novada tēlu.
Gājiens svētku dienā sāksies plkst. 13.30 pie Carnikavas Novadpētniecības centra Jomas ielā 7. Gājiena dalībnieki dosies gar Gaujmalu uz Nēģu lustēm Carnikavas parkā.
Aicinām katrai grupai gājienā doties ar savu karogu vai atšķirības zīmi, vienotā ietērpā vai ar kādu atribūtiku, kas sasauktos ar svētku tematiku vai apliecinātu tās piederību Carnikavas novadam. Sūtiet pieteikumus gājienam kopā ar savas grupas vai kolektīva nosaukumu, moto un īsu aprakstu līdz 16. augustam uz e-pasta adresi: . Tālrunis informācijai: 26401913.

LAIVU PARĀDĒ
Aicinām motorizēto ūdens transportlīdzekļu vadītājus pieteikties XVIII Nēģu svētku laivu parādei, kas norisināsies 24. augustā plkst. 13.00 Gaujas ūdeņos! Nēģu svētku tematikai visatbilstošāk noformēto peldlīdzekļu īpašnieki saņems pārsteiguma balvas. Parādes mērķis ir sadraudzība un iespēja neformāli reklamēt savu organizāciju, kā arī vienkārši patīkami pavadīt laiku, neaizmirstot par drošību un solidaritāti uz ūdens.
Pēc parādes sekos tradicionālais Nēģu svētku gājiens, kurā laipni aicinām piedalīties arī laivu parādes dalībniekus, mērojot ceļu no Novadpētniecības centra līdz Carnikavas parkam. Laivu parādei var pieteikties līdz šī gada 16. augustam, sūtot pieteikumu uz e-pastu: vai zvanot uz tālruņa numuru 26401913. Piesakoties lūdzam norādīt savu kontaktinformāciju – vārdu, uzvārdu un/vai organizācijas nosaukumu un ūdens transporta veidu. Lai netrūkst radošu ideju laivu rotāšanā, un uz tikšanos laivu parādē!
Share on Facebook Tweet