Slēpošanas sacensības Carnikavā jau svētdien

.

Slepojums10Jau šo svētdien, 1.februārī Carnikavā, slēpošanas un aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi" norisināsies slēpošanas sacensības "Carnikavas brīvais slēpojums".
 
Sacensības notiks brīvajā stilā ar individuālu startu ik pēc 30 sekundēm. Pirmie uz starta līnijas stāsies bērni, kuri, atbilstoši savai vecuma grupai, startēs "Jumava bērnu apļos". Katram bērnu distances dalībniekam – pārsteiguma balva.
 
Atsevišķa distance "Rexona 3 km aplis jauniešiem un senioriem" tiks piedāvāta 14 gadīgiem jauniešiem un jaunietēm 14 –16 gadu vecumā. Šajā distancē startēs arī sievietes vecumā no 60 gadiem.
 
Savukārt „Co Co Active 6 km tautas aplis" paredzēts visiem tautas klases braucējiem, atbilstoši vecuma grupai pēc sacensību nolikuma. Šogad jaunums – 6 km aplis tiek piedāvāts arī vīriešiem ar svara kategoriju 100+ kg. Šī kategorija lielu dalībnieku atsaucību ieguva rudens krosa sacensībās, tādēļ tagad arī slēpošanā piedāvājam vīriešiem ar svaru virs 100 kg mēroties spēkiem atsevišķā grupā.
 
Visnopietnākajiem šīs ziemas slēpotājiem piedāvājam sporta distanci "Fisher sporta apli", kas būs 9 km garš un vedīs pa vidēji šķēršļotu reljefu.
 
Iepriekšēja pieteikšanās sacensībām notiks līdz 29.janvāra vakaram Carnikavas sporta centra mājas lapā www.sports.carnikava.lv. Pieteikties varēs arī sacensību dienā laikā no plkst. 10.00 –11.00, taču par paaugstinātu dalības maksu.
 
Sacensību rītā no Stacijas laukuma uz sacensību vietu un atpakaļ kursēs bezmaksas autobuss. Autobusa atiešanas laiki tiks publicēti sporta centra mājas lapā.
 
Slēpošanas sacensības Carnikavā ir lielisks brīvā laika pavadīšanas veids visai ģimenei, tādēļ aicinām piedalīties gan lielus, gan mazus slēpotājus!
 
Viskuplāk pārstāvētā ģimene saņems gardumu grozu no "Ādažu desu darbnīcas" – J.Saukas veikaliņa Ādažos, kur tirgo visgardākos gaļas izstrādājumus, kas ražoti Latvijā.
 
Sīkāka informācija: www.sports.carnikava.lv. Informatīvais tālrunis: 29561366.
Share on Facebook Tweet