Carnikavas Zvejnieku svētkos notiks makšķerēšanas sacensības „Āķis lūpā 2015”

.

CARNIKAVA AKIS LUPA gala11. jūlijā Carnikavā notiks 2. makšķerēšanas sacensības „Āķis lūpā", kas šogad norisināsies Carnikavas Zvejnieku svētku programmas ietvaros Gaujas krastā pie Carnikavas Novadpētniecības centra. Sacensības organizē Carnikavas sporta centrs sadarbībā ar Carnikavas makšķerēšanas skolu un Carnikavas novada domi.
 
Pērn lielākajos novada svētkos – Nēģu svētkos makšķerēšanas sacensības Gaujā notika pirmo reizi, un tajās piedalījās 21 dalībnieks, to skaitā arī viena sieviete.
 
Lai arī šogad rosinātu kundzes un jaunkundzes piedalīties šķietami vīrišķīgajā nodarbē makšķerēšanā, sacensību organizatori ir sarūpējuši speciālbalvu veiksmīgākajai daiļā dzimuma makšķerniecei – golfa kluba restorāna „Aura" dāvanu karti.
 
Savukārt speciālbalva „Ģimenes copmaņi" tiks pasniegta sacensībās viskuplākajā skaitā pārstāvētajai ģimenei – šī ģimene saņems jaunatvērtās viesnīcas Lilastes ezera krastā „Porto Resort" dāvanu karti 50 EUR vērtībā.
 
Sacensību uzvarētājs, kuru noteiks pēc noķerto zivju svara, savā īpašumā iegūs ne tikai uzvarētāja kausu, bet arī galveno balvu – makšķeri „TEAM SALMO TOURNAMENT FEEDER 90". Tādēļ aicinām sacensībām pieteikties laicīgi zvanot pa tālruni galvenajam sacensību tiesnesim Eduardam Burģelim (29727705) vai rakstot pieteikumu uz e-pastu: .
 
Dalība sacensībās ir bez maksas. Dalībniekiem vēlams līdzi ņemt garo uztvērējtīkliņu.
 
Sacensību nolikums ŠEIT.
Share on Facebook Tweet