Rakstos

Drukāt

Lasiet izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" 2019. gada maija numuru

.

FB maijsŠodien iznācis pašvaldības informatīvā izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" maija numurs. Numura galvenā tēma - administratīvi teritoriālā reforma.

 
Lasiet plašu interviju ar Carnikavas novada domes priekšsēdētāju un Rīgas plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāju Daigu Mieriņu, kurā viņa pauž viedokli, kāpēc VARAM piedāvājums nav pilnīgs un kāpēc piedāvājumā būtu bijis svarīgi izvērtēt pašvaldību funkcijas. Tāpāt apkopoti gan Rīgas rajona Ādažu pagasta Tautas deputātu padomes deputātu, kas sagatavoja pamatu Carnikavas kļūšanai par patstāvīgu teritoriālu vienību 1991. gadā, gan arī pašreizējo Carnikavas novada domes deputātu viedokļi par jauno novada modeli, kurā Carnikavas novadu paredzēts apvienot ar Ādažu, Saulkrastu, Sējas un Garkalnes novadiem.
 
Maija numurā publicēts iepriekšējā mēnesī pieņemto domes lēmumu kopsavilkums, kā allaž, vēstīts par jaunumiem kultūrā, sportā un par attīstības projektu norisi. Rubrikā "Komunālserviss" aktuālākie jautājumi apsaimniekošanas jomā, tostarp, kurās ielās norit ceļu uzturēšanas darbi un publicēts asenizācijas pakalpojuma sniedzēju reģistrs.
 
Savukārt vēstures lappusē Carnikavas Novadpētniecības centrs skaita tiltus Carnikavas novadā, bet rubrikā "Uzzini un ieraugi dabā" turpinām iepazīt Dabas parka "Piejūras" bagātības un kāpēc tās jāsaudzē.
 
Elektroniski izdevumu var lasīt ŠEIT.
Share on Facebook Tweet