Rakstos

Drukāt

Brīvdienās novadā gaidāms cilvēku un automašīnu pieplūdums sporta sacensību dēļ

.

Orientesanas11. un 12. aprīlī Carnikavas novadā notiks vairāki nozīmīgi sporta pasākumi, tādēļ iedzīvotājiem jārēķinās ar paaugstinātu automašīnu un cilvēku pārvietošanās intensitāti.
 
Sestdien un svētdien norisināsies orientēšanās sacensības "Ziemeļu divdienas", sacensību centru izveidojot Gaujas ciemā, Serģu un Skautu ielu apkārtnē, tāpēc paredzama paaugstināta transporta līdzekļus plūsma pa Dzirnupes, Skautu un Serģu ielām, kā arī sportistu pārvietošanās pa dabas parku "Piejūra".
 
Sestdien un svētdien notiks arī velo sacensības "Ziemeļu kauss" ar starta vietu Gaujas ciemā. Tāpēc paaugstināta velobraucēju intensitāte sestdien būs Gaujas ciema daļu – „Saule" un „Kāpas" apkārtnē, bet svētdien – pāri Carnikavas gājēju – velosipēdistu tiltam (pa nodalītu joslu), kā arī Carnikavā, "Līdums 1" un Garās/Rožu ielas apkārtnē.
 
Vienlaikus sestdien Carnikavas pamatskolā norisināsies karatē sacensības "Vidzemes karatē kluba čempionāts 2015", tādēļ jārēķinās ar paaugstinātu transporta kustību Carnikavas centrā (Zvejnieku, Smilšu, Jūras un apkārtējās ielās).
Share on Facebook Tweet