Rakstos

Drukāt

Sezonai beidzoties, atgādina par vasarnīcu īpašumu drošību

.

Lejkanna metalaTuvojoties siltās sezonas beigām, vasarnīcu īpašumi kļūst arvien retāk apdzīvoti. Pašvaldības policija atgādina, ka, pirms doties mājup, jāveic daži drošības pasākumi.
 
Lai svešas personas nevarētu iekļūt jūsu vasarnīcā, pirms došanās prom jāpārbauda, vai logi un durvis ir aizvērti un noslēgti ar drošām slēdzenēm. Ja iespējams, jāvienojas ar kaimiņiem, ka viņi ziņos gan jums, gan pašvaldības policijai par aizdomīgu personu uzturēšanos pie jūsu īpašuma un citām nestandarta situācijām.
 
Pašvaldības policija, veicot patrulēšanu dārzkopības kooperatīvu teritorijās, novērojusi, ka nereti vasarnīcu īpašnieki aizbraukuši, bet pagalmos pamesti dažādi krāsainā metāla priekšmeti (spaiņi, vannas, dārza rīki, caurules u.c.). Atgādinām, ka šādu priekšmetu atstāšana redzamās, nenoslēgtās vietās var ieinteresēt kādu tos piesavināties.
 
Tāpat pašvaldības policija informē, ka nekustamais īpašums ir jākopj ne vien tajos brīžos, kad tur atrodaties, bet gan visa gada garumā, un nekustamā īpašuma īpašnieks ir atbildīgs par īpašuma sakoptību (arī par zāles pļaušanu, lai novērstu kūlas veidošanos).
 
Carnikavas novada pašvaldības policija
Share on Facebook Tweet