Rakstos

Drukāt

Lielgabarīta atkritumu izvešanu nodrošinās 7. un 14. novembrī

.

Atkritumi lielgabarita 800SIA „Vides pakalpojumu grupa" informē, ka lielgabarīta atkritumu (izņemot būvgružus un sadzīves tehniku) izvešana Kalngalē, Eimuros, Mežciemā, Garciemā, Mežgarciemā un Langciemā tiks nodrošināta 7.novembrī.
 
Savukārt lielgabarīta atkritumu izvešana Carnikavā, Garupē, Sautiņos, Laveros, Upmalās, Siguļos, Gaujā, Garezeros un Lilastē notiks 14.novembrī.
 
Aicinām minēto ciemu iedzīvotājus un uzņēmumus, kam ir noslēgts līgums par atkritumu izvešanu ar SIA „Vides pakalpojumu grupa", līdz šī gada 4.novembrim (ieskaitot) pieteikt adreses, kurās būs nepieciešams nodrošināt šo pakalpojumu. Ja līgums ar atkritumu apsaimniekotāju vēl nav noslēgts, to var pagūt izdarīt līdz 4. novembrim un izmantot iespēju atbrīvoties no lielgabarīta atkritumiem.
 
Pieteikumus lūdzam sūtīt uz e-pastu: vai zvanīt pa tālr.: 67461592 vai 28658000. Pieteiktajās adresēs lielgabarīta atkritumi jāizvieto pie savas sētas izvešanas dienā plkst. 7.00, un dienas laikā SIA „Vides pakalpojumu grupa" tos aizvedīs.
 
Maksa par lielgabarīta atkritumu izvešanu ir 6.95 EUR/m3 (t.sk.PVN).
 
Lūdzam ņemt vērā, ka atkritumi jānovieto tā, lai tiem varētu piekļūt ar speciālo transportu.
 
SIA „Vides pakalpojumu grupa"
Share on Facebook Tweet