Rakstos

Drukāt

Precinieku ģimene no Carnikavas kopā ar Valsts prezidentu iededz Ziemassvētku egli

.

Precinieki VP 2Šogad tradicionālajā egles iedegšanas pasākumā kopā ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni Melngalvju nama Ziemassvētku egli iededza arī Precinieku ģimene no Carnikavas.
 
Pasākumā piedalījās 16 stipras, kuplas, aktīvas un radošas ģimenes no dažādiem Latvijas novadiem, kuras pēc Valsts prezidenta aicinājuma izvirzīja Latvijas Pašvaldību savienība.
 
"Stipras ģimenes ir patiess balsts stiprai valstij, jo ģimenē mēs smeļamies spēku un tā mums ir nozīmīga it visos dzīves brīžos," sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis svinīgajā pasākumā.
 
Precinieki VP 3
 
"Ne naudā vai mantā ir atrodama laime. Laime ir dzīvot ģimenē, kur skan bērnu soļi un balsis, un apkārt ir cilvēki, kas tevi mīl, atbalsta, mierina un dod enerģiju, lai mēs nestāvētu uz vietas, bet ietu uz priekšu," teica Valsts prezidents. Viņš norādīja, ka arī no pašvaldībām saņemtajās vēstulēs savstarpējais atbalsts, uzticība un nesavtīga mīlestība bija tie vārdi, ar kādiem tika raksturotas pieteiktās ģimenes.
 
Raimonds Vējonis novēlēja, lai Ziemassvētku brīnums ienāk ikvienā mājā un ģimenē: "Lai līdzās ir bērni, kas mūs priecē, lai valda saticība un mīlestība! Es ar jums lepojos!"
 
Foto: Valsts prezidenta kanceleja
 
 
 
Share on Facebook Tweet