Rakstos

Drukāt

Gatavojamies Lielajai Talkai – kļūsti par atbildīgo vai ziņo par piesārņotām vietām

.

Liela talka maisi 800Pavasaris strauji tuvojas, un tas nozīmē, ka jau pavisam drīz – 23. aprīlī visā Latvijā un arī Carnikavas novadā norisināsies Lielā Talka. Šogad talkas organizētāji uzstādījuši mērķi, lai 2018. gadā Latvija būtu tīrākā valsts pasaulē!
 
Lai talka noritētu sekmīgi, darāmo darbiņu vēl ir daudz. Tāpēc aicinu Tevi, Carnikavas novada iedzīvotāj, kļūt par Lielās Talkas atbildīgo, talkotāju, vērotāju vai ziņotāju un pievienoties mūsu Lielās Talkas atbildīgo pulkam!
 
Ziņojiet par piesārņotajām vietām mūsu novadā – izgāztām atkritumu kaudzēm mežā vai citādu piesārņojumu, kas var kaitēt dabai un ko mēs paši ar savām rokām varētu vērst par labu, rakstot Lielās Talkas koordinatorei Guntai Dzenei uz e-pastu: vai zvanot pa tālr. 20232044.
 
Gatavojoties Latvijas simtgadei, Lielās talkas dienā kopā ar novada pašvaldību aicinām ikvienu piedalīties ābelīšu alejas stādīšanā! Carnikavā, posmā no dzelzceļa pārbrauktuves līdz gājēju un velosipēdistu tiltam pār Gauju iestādīsim 80 dekoratīvās ābelītes, kas ik pavasari novadniekus priecēs ar skaistiem ziediem, bet rudenī – krāsainiem augļiem.
 
Sirsnīgs paldies ikvienam, kas Lielajā Talkā ir piedalījies iepriekšējos gados, ceram uz Jūsu atbalstu arī šogad!
 
G.Dzene
Share on Facebook Tweet