Rakstos

Drukāt

Uz reģionālā autoceļa P1 posmā Rīga-Garciema pārbrauktuve uzsākti remontdarbi

.

Cela remonts P1 1024VAS "Latvijas Valsts ceļi" šodien, 11. maijā, uzsāka valsts reģionālā autoceļa Rīga–Carnikava–Ādaži (P1) asfalta seguma atjaunošana vairāk nekā 5 km posmā no Rīgas robežas pie Jaunciema gatves līdz dzelzceļa pārbrauktuvei pirms Garciema. Darbus paredzēts pabeigt šovasar.
 
Pirmajā remondarbu dienā veikta asfaltbetona izlīdzinošā frēzēšanu, apaugumu noņemšanu un betona apmaļu demontāžu pie Langas upes. Remontdarbu zonā ir noteikts ātruma ierobežojums 70 vai 50 km/h, bet aktīvo darbu veikšanas posmos satiksmi regulēs luksofori un satiksmes regulētāji. Būvdarbu ietvaros tiks demontētas un atjaunotas arī četras pieejas tiltam pār upīti Langa, Kalngalē.
 
Apbraukt šo remontdarbu posmu ir iespējams caur Ādažiem pa autoceļiem A1 – Rīga (Baltezers)–Igaunijas robeža (Ainaži) un A2 – Rīga–Sigulda–Igaunijas robeža (Veclaicene).
 
Būvdarbus veic SIA "Binders", to līgumcena ir 686 000 eiro (ar PVN).
 
Aktuālo informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā var iegūt, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, LVC mājaslapā www.lvceli.lv vai arī aplikācijā Waze.
 
VAS "Latvijas Valsts ceļi"
Share on Facebook Tweet