Rakstos

Drukāt

Carnikavas novada domes ceļojošo balvu saaņem Klientu apkalpošanas centra speciāliste

.

Inga Caupala 800Carnikavas novada domes ceļojošo balvu "UrBis", kas tiek piešķirta iepriekšējā gada labākajam darbiniekam, par panākumiem darbā 2016. saņēmusi Valsts un pašvaldības vienotā Klientu apkalpošanas centra (VPVKAC) speciāliste Inga Čaupala.
 
Divarpus gadu laikā, kopš Inga strādā domē, ievērojami paplašinājies KAC sniegto pakalpojumu klāsts, jo līdztekus pašvaldības pakalpojumiem un lietvedībai iedzīvotājiem jānodrošina arī vairāku valsts iestāžu pakalpojumu saņemšana, savukārt par virkni valsts pakalpojumu jākonsultē pa tālruni. 
 
Tieši par spēju vienkārši un saprotami izklāstīt dažkārt tik piņķerīgās "dokumentu un iesniegumu lietas" Inga saņēmusi vadības un kolēģu vislielāko atzinību. Ikdienā caur Ingas un viņas KAC kolēģu rokām iziet visi novada domes dokumenti un pašvaldības līgumi, kas tiek atbilstoši reģistrēti un sakārtoti.
 
Inga novērojusi, ka visvairāk jautājumu cilvēkiem esot par gada ienākumu deklarāciju aizpildīšanu iesniegšanai Valsts ieņēmumu dienestā. "Es nereti arī palīdzu cilvēkiem aizpildīt šīs deklarācijas," saka Inga un piebilst – daudzi arī priecājas, ka uzreiz pēc ārsta apmeklējuma var tepat Carnikavas VPVKAC iesniegt slimības lapu Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūrā slimības pabalsta saņemšanai. Īpaši svarīgi tas esot vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuriem grūti aizbraukt uz Rīgu un stāvēt rindās. "Man patīk palīdzēt cilvēkiem un ir gandarījums, ka apmeklētāji, saņēmuši pakalpojumus, aiziet projām priecīgi," saka Inga.
Share on Facebook Tweet