Rakstos

Drukāt

No 1. janvāra izmaiņas autobusu kustības sarakstos, paplašina abonentbiļešu lietošanu

.

buss 01 adazi 160
VSIA Autotransporta direkcija informē, ka no 2018. gada 1. janvāra tiks veiktas izmaiņas SIA “Ekspres Ādaži” apkalpotajos maršrutos Nr.6822 Rīga–Ādaži–Podnieki–Garkalne, Nr.6824 Rīga–Ādaži–Carnikava, Nr.5371 Rīga–Carnikava–Zvejniekciems, Nr.6855 Rīga–Kalngale–Carnikava–Kadaga, Nr.6824 Ādaži–Carnikava, Nr.5721 Ādaži–Stapriņi–Atari–Ādaži un Nr.6821 Rīga–Ādaži–Kadaga.


Faktiski visos maršruta Nr.6822 Rīga–Ādaži–Podnieki–Garkalne, Nr.6824 Rīga–Ādaži–Carnikava un Nr.6821 Rīga–Ādaži–Kadaga reisos mainīsies autobusa atiešanas laiks no lielākās daļas pieturvietu, tādēļ pasažieri aicināti pirms brauciena pārbaudīt aktuālo kustības sarakstu mājaslapā www.atd.lv.

Tāpat vairākos šo trīs maršrutu reisos, kā arī maršrutā Nr.5371 Rīga–Carnikava–Zvejniekciems, Nr.6855 Rīga–Kalngale–Carnikava–Kadaga, Nr.6824 Ādaži–Carnikava un Nr.5721 Ādaži–Stapriņi–Atari–Ādaži mainīsies autobusa izbraukšanas laiks no sākumpunkta, tiks atklāti jauni reisi – no Ādažiem līdz Juglai un no Juglas līdz Ādažiem, kā arī atsevišķi reisi tiks slēgti.

Vairāk informācijas par izmaiņām ŠEIT. no 1.janvāra autobusu saraksti būs pieejami arī “Ekspress Ādaži” mājaslapā.
 
Savukārt no 2017. gada 20. decembra pasažieriem ir iespēja SIA "Ekspress Ādaži" apkalpotajos maršrutos iegādāties abonementa biļetes braucieniem arī no pieturvietas Jugla Rīgā virzienā uz Baltezeru, Ādažiem, Carnikavu un citām apdzīvotām vietām Rīgas tuvumā, kā arī braucienam no Ādažiem līdz pieturai Autoserviss.
 
Abonementa biļeti pārvadātāja apkalpotajos maršrutos varēs lietot, izmantojot personalizētu vai nepersonalizētu SIA Rīgas satiksme izsniegtu e-talonu vai rīdzinieka karti. Abonementa biļete 40 braucieniem ar 20% atlaidi būs pieejama vairākos maršrutos posmā Jugla–Baltezers, Jugla–Ādaži, Jugla–Kadaga, Jugla–Podnieki, Jugla–Carnikava, Jugla–Alderi, Jugla–Āņi, kā arī posmā starp Ādažiem un pieturvietu Autoserviss.

Nepersonalizētu e-talonu pasažieri var iegādāties SIA Ekspress Ādaži transportlīdzeklī, pārvadātāja birojā Muižas ielā 37, Ādažos, kā arī SIA Rīgas satiksme klientu apkalpošanas centros. Iegādājoties nepersonalizētu e-talonu, pasažierim būs jāiemaksā garantijas nauda 3,50 eiro apmērā. Ja pakalpojums vairs nebūs aktuāls, minētā naudas summa klientam tiks atgriezta apmaiņā pret attiecīgo e-talonu. Personalizētu e-talonu vai rīdzinieka karti pasažieri var saņemt kādā no SIA Rīgas satiksme klientu apkalpošanas centriem.

Lai noskaidrotu papildu informāciju par abonementu biļešu iegādes iespējām, iedzīvotāji var sazināties ar SIA Ekspress Ādaži, zvanot pa tālruni 67996449 rakstot uz e-pasta adresi . Visi maršruti un to posmi, kuros pasažieri var izmantot abonementa biļeti, pieejami ŠEIT.

Zane Plone, 
VSIA Autotransporta direkcija

Share on Facebook Tweet