Rakstos

Drukāt

1. aprīlī aicinām uz Lieldienu svinībām Carnikavā!

.

Lieldienas parka1.aprīlī aicinām piedalīties Lieldienu svinēšanā Carnikavā, lai izbaudītu pavasara atnākšanu un svētku pasākumus!

No pulksten 11.00 līdz 13.00 Carnikavas Novadpētniecības centrs aicina uz Lieldienu dekorāciju darbnīcām.

No pulksten 13.00 līdz 16.00 Carnikavas parkā – pavasara tirdziņš, gardumu konkurss, Lieldienu izdarībām un lielo pavasara sadancošanos.

Svētkos piedalīsies “Dzīvo sapņu dārzs”, kas atvedīs zaķus – bērni tos varēs barot ar līdzpaņemtajiem burkāniem un kāpostiem.

Gardumu teltī norisināsies konkurss “Carnikavas novada Gardums 2018”, kur ikviens Carnikavas novada iedzīvotājs, kam sirdij tuva konditorejas gardumu gatavošana, varēja pieteikt dalību līdz 27. martam. Gardumu konkursa tēma ir “Lieldienu joki”. Apmeklētāji varēs piedalīties gardumu degustācijā, par vienu eiro iegādājoties Degustācijas karti, kura vienlaikus būs arī Lieldienu gardumu loterijas kupons.

Pavasara tirdziņā būs iespēja iegādāties Latvijas amatnieku un mājražotāju izstrādājumus, stādus un dažādus gardumus.

Carnikavas novada Invalīdu biedrības dalībnieki apmeklētājiem piedāvās nogaršot turpat uz vietas tapušu gardu “Pavasara zupu” un pankūkas, kā arī būs iespēja krāsot olas lielajā katlā uz ugunskura.

Veiklākie Lieldienu pasākuma apmeklētāji varēs izmēģināt staigāšanu ar ķekatām, sacensties olu ripināšanā un piedalīties dažādās Lieldienu rotaļās. Par krāšņiem dančiem rūpēsies un apmeklētājus priecēs Carnikavas tautas nama “Ozolaine” tautas deju kolektīvi.

Lieldienās tiekamies Carnikavā!
Share on Facebook Tweet