Rakstos

Drukāt

Izsludināta pieteikšanās tirdzniecībai Carnikavas Nēģu svētkos

.

IMG 6656 autoIr izsludināta pieteikšanās ikgadējiem Carnikavas Nēģu svētkiem, tāpēc aicināti atsaukties lielie un mazie uzņēmumi, mājražotāji un tirgotāji.

Nēģu svētki 2018. gada 25. augustā 

Uzmanību!  TIRDZNIECĪBA NOTIKS RĪGAS UN JŪRAS IELĀS, VIETAS BŪS NUMURĒTAS. TIRDZNIECĪBAS ATĻAUJA UN INFORMĀCIJA PAR VIETAS NUMURU TIKS NOSŪTĪTA UZ TIRDZNIECĪBAS DALĪBNIEKA NORĀDĪTO E-PASTU. Pieteikšanās tirdzniecībai Nēģu svētkos līdz 3.augustam.

Aicinām zivju produkcijas tirgotājus, lietišķās mākslas izstrādājumu ražotājus, amatniekus un tirgotājus, kas piedāvā amata prasmes demonstrējumus. Gaidīti tiek pārtikas preču tirgotāji, atrakciju organizatori, sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji.

RŪPNIECĪBAS PREČU UN LIETOTU PREČU TIRDZNIECĪBA SVĒTKOS NAV ATĻAUTA!

Svētkos tirdzniecībai tiks reģistrēti pretendenti, kas iesūtījuši pieteikumi uz e-pasta adresi vai iesnieguši Carnikavas novada domes klientu apkalpošanas centrā (Stacijas iela 5, Carnikava) līdz noteiktajam pieteikšanās datumam šādus dokumentus un informāciju:

1. Aizpildītu un parakstītu IESNIEGUMA FORMU.
2. Fotogrāfijas ar savu produkciju un tirdzniecības vietas vizuālo noformējumu.
3. Sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniedzējiem jāpievieno ēdienkarte, un īpašs pusdienu piedāvājums bērniem. Priekšroka tiks dota ēdinātājiem, kuru piedāvājumā ir zivju ēdieni.

TIRDZNIECĪBAS VIETU SKAITS IEROBEŽOTS!

Informācijai:
Saistošie noteikumi par ielu tirdzniecības saskaņošanu Carnikavas novadā: Nr.CND/SN/2011/11 “Ielu tirdzniecības saskaņošanas un organizēšanas saistošie noteikumi”

Tirdzniecības atļauja Nēģu svētkiem tiks nosūtīta uz iesniegumā norādīto e-pastu līdz 24.augustam.

Aicinām sekot aktuālākajai informācijai Carnikavas novada pašvaldības mājaslapā.

Share on Facebook Tweet