Rakstos

Drukāt

30.martā Carnikavā noteikti satiksmes ierobežojumi, būs papildu autostāvvietas

.

Carnikavai webAinavisko taku skrējiena “Stirnu buks” 6. sezonas pirmais posms “PIEKRASTES Stirnu buks” 30. martā norisināsies Carnikavā. Starta vieta būs Carnikavas parkā, un dažāda garuma trases nospraustas novada teritorijā abpus Gaujai. Skrējienam reģistrējušies vairāk nekā 4000 dalībnieku, arī prāvs skaits novadnieku.

Sestdien novadā gaidāms arī liels autotransporta pieplūdums, tāpēc mainīta satiksmes organizācija vairākās ielās un noteiktas papildu auto stāvēšanas vietas.

No aptuveni plkst. 8.00 līdz 18.00 Carnikavā būs slēgta Jūras iela, sākot no vienvirziena posma pie bērnudārza “Riekstiņš” līdz Zvejnieku ielai. No plkst. 10.50 līdz 13.30 tiks slēgts neliels Zvejnieku ielas posms pie Atpūtas ielas, kā arī Atpūtas iela posmā no Zvejnieku ielas līdz Nēģu ielai.

Jūras ielā uz tilta pār Vecgauju satiksme tiks nodrošināt pa vienu joslu tiltiņa vidū, jo malās būs marķētas sacensību trases.

Būs slēgta autostāvvieta pie Carnikavas Novadpētniecības centra, aizliegta auto novietošana visā Atpūtas ielā un Laivu ielas malā Vecgaujas pusē.

Vairāk informācijas par trasēm, autostāvvietām, pasākuma norisi www.stirnubuks.lv.

STĀVVIETU KARTE

Sacensību PROGRAMMA.

Organizatori vēsta, ka 6. sezonu atklāj tieši Carnikavas novadā, jo “šī ir patiešām skaista vieta pie jūras, kur taku skrējējus priecēs priežu mežiem ieskautais un neskartais jūras liedags, meža ezeri, kā arī Latvijas krāšņākās upes Gaujas ieteka jūrā.”
Share on Facebook Tweet