Rakstos

Drukāt

Vēl šodien, 7. maijā, iedzīvotāji var nomainīt savu EP vēlēšanu iecirkni, ja vēlas balsot citur

.

ep VELESANAS 80025. maijā notiks Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanas. Vēl tikai šodien, 7. maijā, ikviens Latvijas pilsonis var ērti nomainīt savu vēlēšanu iecirkni, ja vēlas balsot citur.

Vēlēšanu iecirkni katram piešķirts automātiski, atbilstoši deklarētajai dzīves vietai un, ja deklarētā dzīvesvieta nav mainīta, tad arī vēlēšanu iecirknis nav mainīts un ir tas pats, kas iepriekšējās vēlēšanās. Informāciju par savu vēlēšanu iecirkni iedzīvotāji ir saņēmuši pa pastu. Tomēr, ja kaut kādu iemeslu dēļ EP vēlēšanu iecirknis jums nav zināms, to var noskaidrot un arī mainīt elektroniski - PMLP vietnē www.pmlp.gov.lv. Lai nomainītu iecirkni, jāautorizējas ar savu internetbanku. Noskaidrot savu iecirkni iespējams arī, zvanot uz CVK uzziņu tālruni 67049999.

EP pārstāvniecība Latvijā atgādina, ka 22. - 24. maijā norisināsies IEPRIEKŠĒJĀ BALSOŠANA! Trīs dienas pirms vēlēšanām varēs balsot JEBKURĀ vēlēšanu iecirknī Latvijā! Līdzi jāņem pase vai personas apliecība.

25. maijā, Eiropas Parlamenta vēlēšanu dienā, jābalso konkrētā - savā - vēlēšanu iecirknī! Līdzi jāņem pase vai personas apliecība. Šajā dienā ievēlēsim astoņus Latvijas pārstāvjus, kuri turpmākos piecus gadus strādās Eiropas Parlamentā un līdzdarbosies Eiropas Savienības likumu izstrādē.
Share on Facebook Tweet