Rakstos

Drukāt

Šodien pircējiem atklāts jaunais ELVI veikals Kalngalē

.

Elvi 9954 800Uzņēmums “ELVI Latvija” informē, ka 2020. gada 28. maijā Kalngalē, Ērgļu ielā 1b atvērts jauns un mūsdienīgs veikals ELVI gandrīz 400 kvadrātmetru platībā.

Veikals ELVI kalngaliešiem un Kalngales viesiem piedāvās plašu Latvijā ražotu produktu sortimentu un iemīļotāko ārvalstu zīmolu preces, kā arī daudzveidīgu kulinārijas un konditorejas izstrādājumu klāstu, tostarp karstmaizes, svaigi ceptas smalkmaizītes, garšīgu kafiju līdzņemšanai un citus karstos dzērienus. Atklāšanas dienā veikala apmeklētājus gaidīs īpaši piedāvājumi un dāvanas.

Pircējiem veikals atvērts no 28. maija plkst. 15.00, un ELVI sola īpašus atvēršanas dienas piedāvājumus. Veikala darbinieki īpaši rūpēsies par to, lai iepirkšanās atklāšanas svētku dienā noritētu raiti un ievērojot visus ārkārtējā situācijā noteiktos ierobežojumus – veikala vidē izvietoti dezinfekcijas līdzekļi un dažādi informatīvi materiāli par drošības pasākumiem; pircējiem regulāri tiek atgādināts par 2 m distances ievērošanu gan veikalā. Darbinieki regulāri dezinficēs iepirkuma grozus un ratus, cilvēku plūsma tiks regulēta un veikala telpās vienlaikus drīkstēs uzturēties ierobežots cilvēku skaits.

Uzņēmum pārstāvis informē, ka jaunā veikala attīstībā ir ieguldītas apjomīgas investīcijas, nodrošinot mūsdienīgu un kvalitatīvu iepirkšanos klientiem, patīkamus darba apstākļus darbiniekiem un vienlaikus ir domāts arī par apkārtējo vidi saudzējošiem risinājumiem. Tirdzniecības centra apgaismošanā izmantotas tikai energoefektīvās LED spuldzes, uzstādītas ergonomiskas tirdzniecības vitrīnas, bet viss siltums, ko ražos tirdzniecības centrā uzstādītās aukstuma iekārtas, ar siltumatgūšanas tehnoloģiju palīdzību tiks novirzīts telpu un karstā ūdens sildīšanai.

Jau vēstīts, ka 2019. gada 4. oktobrī topošā Kalngales “Elvi” pamatos tika iemūrēta laika kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm, kurā kā laika liecība ievietots arī pašvaldības informatīvā izdevuma “Carnikavas Novada Vēstis” jaunākais numurs.

Pirms veikala būves ieceri notika publiskā apspriešana, un šī veikala atvēršana ir gaidīts notikums novadā, jo paplašinās piedāvājums iedzīvotājiem.

Veikalā saimniekos SIA "ELVI Latvija" franšīzes partneris SIA "Vita Mārkets".
Share on Facebook Tweet