Rakstos

Drukāt

Lasiet izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" 2020. gada jūnija numuru

.

320 atverums FBŠodien iznācis pašvaldības informatīvā izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" jūnija numurs. Tajā publicēta informācija par Carnikavas novada iestāžu un struktūrvienību darba organizāciju pēc ārkārtējas situācijas valstī atcelšanas.

Saimnieciskos jautājumos šomēnes galvenais fokuss uz dažādiem ar atkritumu šķirošanu saistītiem jautājumiem un publicētas ziņas arī par akutalitātēm ūdenssaimniecībā, labiekārtošanā, ceļu uzturēšanā u.c.

Izglītības rubrikā vairāk informācijas par pilnveidotā mācību satura īstenošanu skolā, sākot no jaunā mācību gada. Savukārt bērnudārza psiholoģe sniedz ieteikumus vecākiem, kā vasarā pamazām sagatavot topošos pirmklasniekus skolai, ieinteresējot un radot pozitīvu priekšstatu. Lasiet arī ziņas par citām aktualitātēm izglītības, kā arī kultūras jomā. Apkopoti aprīlī un maijā notikušo domes sēžu lēmumi, publicēta informācija par atīstības projektiem, dabas parka "Piejūra" aktualitātēm, kā arī pašvaldības policijas atskaite par notikumiem maijā un jūnija sākumā.

Vasaras skaistāko svētku Jāņu gaisotnē iepazīstinām ar carnikaviešu Bērziņu ģimeni, kurā četrās paaudzēs pēc kārtas dēliem dots vārds Jānis. Savukāry Carnikavas Novadpētniecības centra vēsturnieks Ivars Dimdiņš sagatvojis izdevumam vēsturisku atskatu, kā izveidojies dabas parks "Piejūra".

Elektroniski izdevumu var lasīt ŠEIT.
Share on Facebook Tweet