Rakstos

Drukāt

Pašvaldības policija: uzlabojusies makšķerēšanas noteikumu ievērošana

.

zveja 500Pašvaldības policija informē, ka septembra mēnesī īpaša uzmanība tika pievērsta makšķerēšanas, zvejas un kuģošanas noteikumu ievērošanas kontrolei.
 
Pateicoties iepriekšējo gadu aktivitātēm, jūtami uzlabojumi ir vērojami makšķerēšanas noteikumu ievērošanā. Piemēram, septembrī tika pārbaudīti 56 makšķernieki un tikai četros gadījumos tika konstatēti pārkāpumi. Raksturīgākie no tiem ir makšķerēšana no Carnikavas dzelzceļa tilta, kā arī makšķerēšana bez makšķerēšanas kartes.
 
Pašvaldības policija atgādina, ka, lai makšķerētu mūsu valsts ūdeņos, ir nepieciešams iegādāties makšķerēšanas karti (vienīgi personām vecumā līdz 16 gadiem un personām, kas vecākas par 65 gadiem, kā arī invalīdiem atļauts makšķerēt bez tās).
 
Tāpat pašvaldības policija veica zvejas noteikumu ievērošanas kontroli Dzirnezerā, Ummja ezerā un Gaujas upē, un kopumā tika izņemti četri nelikumīgi izvietoti zvejas rīki.
 
Pašvaldības policija lūdz iedzīvotājus iesaistīties makšķerēšanas un zvejas noteikumu ievērošanas kontrolē, par pamanītajiem likumpārkāpumiem informējot pašvaldības policiju pa diennakts tālruni 22006686.
 
Carnikavas novada pašvaldības policija
Share on Facebook Tweet