Rakstos

Drukāt

Aicina bērnus un jauniešus pārgājienos iepazīt novada dabu

.

Pargajieni novads 800No 27. līdz 31.jūlijam bērniem un jauniešiem, kas dzīvo Carnikavas novadā, ir iespēja pieteikties un piedalīties interesantos dabas pārgājienos novada teritorijā.
 
 
Pārgājienos zinoša dabas eksperta vadībā kājām izstaigās novadam raksturīgos apvidus – jūrmalu, Gaujmalu, mežu, purvu, ezeru apkārtnes – un iepazīs tajos mītošo ekosistēmu daudzveidību.
 
Plānotie pārgājienu maršruti:
27. jūlijs – jūrmala, pulcēšanās pie ieejas "stigā".
28. jūlijs – Nagaiņu mežs, pulcēšanās pie sporta trases "Zibeņi".
29. jūlijs – Gaujmala, pulcēšanās pie Novadpētniecības centra.
30. jūlijs – ezeru piekraste un purvs, pulcēšanās pie Gaujas stacijas.
 
31. jūlijā ir paredzēts pārgājienu noslēguma pasākums ar aktivitātēm Novadpētniecības centrā.
 
Dalībnieku skaits pārgājienu grupā ir ierobežots – ne vairāk kā 30, tāpēc, lai piedalītos, līdz 24. jūlijam ir jāreģistrējas, atbildot uz jautājumiem par dabu ŠEIT.
 
Dabas daudzveidības iepazīšanas un izzināšanas pārgājieni tiek organizēti Artas Deniņas projekta "Vides izglītības projekts Carnikavas novadā" ietvaros. Projekts arī paredz līdz šī gada septembrim izstrādāt vides izglītības materiālus, kas tiks nodoti novada izglītības iestādēm praktisku vides nodarbību organizēšanas atbalstam.
 
Vairāk informācijas par projektu un pārgājieniem var iegūt, zvanot pa tālruni 29420453 (Arta).
 
"Vides izglītības projekts Carnikavas novadā" ir viena no Carnikavas novada domes finansiāli atbalstītajām iecerēm projektu šīgada konkursā "Sabiedrība ar dvēseli".
 
Arta Deniņa
 
Dzivo zali logo
Share on Facebook Tweet