Rakstos

Drukāt

Aicina piedalīties “Veselīga dzīvesveida dienas” pasākumos

.

Veseliga dzivesveida seminars 800Šī gada 21.oktobrī Carnikavas pamatskolā norisināsies Veselīga dzīvesveida dienas pasākumi. Pa dienu notiks lekcijas un nodarbības skolēniem, bet vakara seminārā aicināti piedalīties skolēnu vecāki, pedagogi un visi citi interesenti.
 
Pasākumu rīko biedrība "Veselībai un attīstībai", kura 2015.gada projektu konkursā "Sabiedrība ar dvēseli" ieguva Carnikavas novada domes finansējumu tā īstenošanai.
 
Lekcijās, kuras no pulksten 10.30 līdz 12.00 notiks Carnikavas pamatskolā, 5.-7.klašu un 8.-9. klašu skolēni varēs uzzināt par veselīga uzturu – kas tas ir, kāpēc cilvēkam šāds uzturs ir nepieciešams u.c. Pēc lekcijām visi tiks aicināti uzvilkt sporta tērpus un piedalīties nodarbība "Fitnesa sprādziens", kurā kopā izmēģinās vingrinājumus, kas vairo veselību, spēku, izturību, līdzsvaru un prieku.
 
Savukārt no plkst. 18.00 līdz 20.00 Carnikavas pamatskolā notiks seminārs par veselīgu uzturu vecākiem, pedagogiem un visiem citiem interesentiem – kā vairot enerģiju visas dzīves garumā, kas nepieciešams pieaugušajiem un kas – bērniem, kā veidot ikdienas ēdienkarti, kā izprast, ko vēlas mūsu organisms u.c.
 
Aicinām piedalīties!
 
A.Radziņa,
uztura un fitnesa trenere,
biedrība "Veselībai un attīstībai"
Tālr.: 29467859
 
Dzivo zali logo
Share on Facebook Tweet