Rakstos

Drukāt

Pieaugušos aicina izmantot bezmaksas tiešsaistes mācību kursus

.

dati18. februārī tiešsaistes mācību platformā Coursera sāksies lekcijas kursā „Saprast Eiropu: kāpēc tas ir svarīgi, un kas jums tiek piedāvāts", kuru nodrošina HEC Paris.
 
Lekciju ieraksti un mācību materiāli bez maksas pieejami ikvienam, kuram ir interneta pieslēgums. Zināšanas bez maksas iespējams papildināt arī citos tiešsaistes mācību kursos, kurus piedāvā pasaulē un Eiropā atzītas universitātes. Kursu piedāvājumi ir apkopoti portālos:
 
Portālā pan-European university MOOCs  ir apvienojušās 11 Eiropas universitātes. Coursera ir ASV reģistrēts MOOCs portāls ar lielāku stāžu, kur līdztekus zināmām amerikāņu universitātēm, savas mācību programmas piedāvā arī Edinburgas universitāte, Tokijas universitāte, Ženēvas universitāte, Kopenhāgenas universitāte un daudzas citas. Kvalitatīvs mācību kursu piedāvājums atrodams arī portālā Edx.
 
Savukārt augstskola „Turība" piedāvā bezmaksas vieslekcijas:
18. februārī plkst. 17.30 augstskolas C321. auditorijā norisināsies Latvijā pazīstamās un godalgotās interjera dizaineres Annas Buteles vieslekcija "Interjera ietekme uz cilvēka pašsajūtu".
 
25. februārī plkst. 17.30 augstskolā C321. auditorijā notiks Baibas Sipenieces – Gavares vieslekcija "Mana pieredze kā pasākumu vadītājai". 
 
Aicināti studenti, absolventi, darbinieki un citi interesenti. Pieteikšanās, aizpildot pieteikuma anketu! Vieslekcijas būs iespējams skatīties arī online.
 
Inese Matisāne,
IZM EK projekta
"Eiropas programmas īstenošana pieaugušo izglītības jomā"
komunikācijas koordinatore
Tālr.: 67047796, 26625492
E-pasts:
 
Share on Facebook Tweet