Rakstos

Drukāt

Desmitiem uzņēmumu atver durvis jauniešiem

.

Prakse lvJau septīto gadu pēc kārtas karjeras un izglītības portāls Prakse.lv rīko projektu „Uzņēmumu atvērto durvju nedēļa". Tā laikā gan skolēniem, gan studentiem būs iespēja doties ekskursijās uz uzņēmumiem, lai pierādītu sevi darba devējam klātienē un atrastu praksi vai darbu, kā arī noskaidrotu piemērotāko karjeras ceļu.
 
Ekskursijās varēs doties no 14. – 17.aprīlim. Šogad savas durvis atver 50 uzņēmumi, iepazīstinot ar sevi un savām pārstāvētajām profesijām, kā arī plānojot aizpildīt gandrīz 100 vakances projekta ietvaros (prakses, darba un vasaras darba vakances).
 
„Projekts sevi vairāku gadu garumā ir veiksmīgi pierādījis un šogad uzņēmumi ļoti aktīvi nolēmuši ekskursiju laikā atrast jaunos darbiniekus, veicot gan praktiskus atlases uzdevumus, gan intervijas. Ekskursiju laikā jauniešiem būs iespēja arī iepazīt uzņēmumu un uzdot sev interesējošos jautājumus," atzīst portāla vadītājs Jānis Logins.
 
Savu atbilstību vakancei jaunieši varēs pierādīt tādos uzņēmumos kā L-ekspresis, Accenture, Cemex, Cido un citos. Līdz ar to aicinām jauniešus pieteikties uz ekskursijām savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots! Plašāka informācija un pieteikšanās portālā www.prakse.lv.
 
 
Annemarī Šperliņa,
Izglītības un karjeras portāls Prakse.lv
Tālr.: 22029481 | E-pasts:
Share on Facebook Tweet