Rakstos

Drukāt

Šonedēļ uzsāks Dzirnupes ielas rekonstrukcijas sagatavošanas darbus

.

Dzirnupes iela 800 1Šonedēļ Dzirnupes ielā iecerēts veikt pirmos sagatavošanas darbus, izzāģējot kokus un krūmus, kas traucē ielas paplašināšanai, lai to sagatavotu rekonstrukcijai. Jau vēstīts, ka Dzirnupes ielu rekonstruēs posmā no pagrieziena uz Carnikavas kapiem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei pie stacijas Gauja (3,9 km kopgarumā), un darbus veiks SIA "8 CBR", ar kuru Carnikavas Komunālserviss 2016. gada decembrī noslēdza līgumu par rekonstrukcijas darbu veikšanu.
 
Rekonstrukcijas laikā ielu šajā posmā paplašinās, ieklās jaunu asfaltbetona segumu, kā arī izbūvēs apgaismojumu. Plānotās būvdarbu izmaksas ir 800 000 eiro, un tās pilnība tiks finansētas no pašvaldības budžeta.
 
Kopumā darbu īstenošanas gaita gada pirmajos mēnešos būs atkarīga no laikapstākļiem. Dzirnupes ielas rekonstrukciju plānots pabeigt līdz 2017. gada 1. jūlijam.
 
Ielas būvdarbu laikā Siguļu un Gaujas iedzīvotājiem jārēķinās ar īslaicīgiem satiksmes ierobežojumiem. Lūdzam iedzīvotājus būt saprotošiem un rēķināties ar tiem, plānojot nokļūšanu galamērķī. Būvnieki centīsies organizēt darbus tā, lai pēc iespējas mazāk satiksmes traucējumu būtu rītos un vakaros, kad auto plūsma ir visintensīvākā.
 
Carnikavas Komunālserviss
Share on Facebook Tweet