Rakstos

Drukāt

Carnikavā noslēgusies ēkas siltināšana Zvejnieku ielā 9

.

Siltinasana zvejnieku 800Biedrība "Nams Zvejnieku 9" priecājas paziņot, ka ir noslēgusies daudzdzīvokļu nama siltināšana, kas atrodas Zvejnieku ielā 9, Carnikavā.
 
Ēkas renovācijas darbi tika uzsākti 2013. gada aprīlī, taču, ņemot vērā ēkas sarežģīto arhitektūru, kas nav vienlaidu plaknē, celtnieki saskārās ar dažādiem sarežģījumiem, kam bija jāmeklē risinājumi.
 
Tagad priecē ēkas estētiski vizuālais izskats, renovētais jumts, kas vairs netecēs un nebojās 3. stāva dzīvokļus, bet vairāk par visu – vienmērīgs siltums visos ēkas dzīvokļos neatkarīgi no to atrašanās vietas mājā, jo pat pie minimālas apkures telpās ir patīkams mikroklimats. Pat oktobra mēnesī, kad apkure vēl nebija pieslēgta, dzīvokļos saglabājās + 20 grādu temperatūra pēc Celsija, savukārt iedzīvotājiem tas jau radīja zināmu finansiālu ietaupījumu. 
 
Ēkas renovācijas izmaksas bija Ls 143 612, no kurām 60%, jeb Ls 81 372 finansēja Latvijas Investīciju Attīstības aģentūra (LIAA) no Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi". Finansiālu atbalstu projekta dokumentu sagatavošanai sniedza arī Carnikavas novada dome. Aicinām novadniekus izmatot Eiropas Savienības dotās iespējas un sakārtot savas dzīvojamās mājas visiem par prieku un sev par gandarījumu.
 
ERAF visilogo
 
Biedrības "Nams Zvejnieku 9" valde
Share on Facebook Tweet