Rakstos

Drukāt

FOTO: Bērnu svētki pieskandina parka estrādi

.

Bernu svetki 430. maijā Carnikavas parkā svinējām Bērnu svētkus – dome sveica pagājušajā gadā dzimušos un Carnikavas novadā deklarētos mazuļus. Prieks, ka mūsu novadam ar katru gadu pievienojas arvien vairāk bērnu – pērn esam kļuvuši bagātāki par 87 mazajiem novadniekiem: 47 puikām un 40 meitenēm!
 
Mazuļus un viņu vecākus svinīgajā pasākumā sveica Carnikavas novada domes pārstāvji, bet skanīgus muzikālos pārsteigumus bija sarūpējusi Carnikavas bērnu vokālā grupa "Jūras Zaķi". Īpaši mazajiem novadniekiem patika pasākuma vadītāji, Mikijs un Minnija, kas šķita kā tikko izkāpuši no kādas multfilmas.
 
Visi uzaicinātie bērni saņēma domes sarūpētās piemiņas dāvaniņas, un pēc svinīgajiem apsveikumiem mazo puisīšu vecāki devās parkā iestādīt ozolu, bet meitenīšu ģimenes – liepu. Pasākuma laikā bērni varēja izpriecāties piepūšamajās atrakcijas, bet pasākuma noslēgumā baudīt muzikālu izrādi „Pepija Garzeķe".
 
Vecākus, kuri ir saņēmuši ielūgumus, taču nevarēja ierasties Bērnu svētkos 30. maijā, laipni aicinām tautas namā "Ozolaine" saņemt bērniņam domātu dāvaniņu! Par tās saņemšanu lūdzam iepriekš sazināties, zvanot pa tālr. 26378644.
 
Share on Facebook Tweet