Rakstos

Drukāt

Visi nūjotāji aicināti uz saietu 17. maijā

.

Nujosana iesildisanas 800Šī gada 17. maijā plkst. 10.00 pie Carnikavas Novadpētniecības centra notiks pasākums aktīvā dzīvesveida piekritējiem - „Rexona nūjošanas festivāls Carnikavas dzintarkrastos".
 
Šis pasākums atšķirsies no iepriekšējo gadu nūjošanas saietiem ar to, ka nūjošana notiks bez kādiem sacensību elementiem un garām distancēm – kopā ar profesionāliem nūjošanas gidiem dalībnieki pēc iesildīšanās pie Novadpētniecības centra izies skaistu nūjotāju trasi Piejūras dabas parkā apmēram 5 km garumā.
 
Tā kā pasākums notiek pie Novadpētniecības centra dienā, kad notiks arī „Muzeju nakts" pasākumi, kuru vadmotīvs šogad ir dzintars, tad visiem nūjotājiem, kuri uz saietu būs ieradušies rotājušies ar dzintara rotām, AS „Dzintars" dāvinās pārsteiguma balviņas. Visiem pasākuma dalībniekiem būs arī dāvana no „Rexona". Tāpat notiks dalībnieku pieteikuma anketu izloze, lai noskaidrotu laimīgos jauno „One way" nūju īpašniekus.
 
Nūjošana ir labs veids, kā jebkurā vecumā uzturēt sevi labā fiziskā formā un gūt gandarījumu no aktīvām kustībām brīvā dabā, tādēļ sestdien nepaliec mājās – dodies uz Carnikavas Novadpētniecības centru, lai kopīgi baudītu svētkus – sportotu, mielotos ar uz ugunskura vārītu zupu un pavadītu jauku pavasara sestdienu ievziedu ieskautajā Gaujas krastā.
 
Uz tikšanos nūjotāju saietā!
 
Nujosana pavasaris
Share on Facebook Tweet