Rakstos

Drukāt

Carnikavas stadionā aizvadītas vieglatlētikas sacensības bērniem 8 disciplīnās

.

vieglatlētikas sac Carnikava 2015.junijs 05411. jūnijā Carnikavas stadionā ar Carnikavas novada domes atbalstu Latvijas Bērnu un jauniešu sporta asociācija (LBJSA) rīkoja vieglatlētikas sezonas noslēguma sacensības "Carnikavas kauss 2015". Sacensību noslēgumā pie jaunajiem sportistiem viesojās šķēpmetējs Ansis Brūns, kurš novadīja jauniešiem meistarklasi bumbiņas un šķēpa mešanā.
 
Šīs sacensības "E", "D" un "C" vecuma grupām tradicionāli norisinās jau otro gadu. Sacensībās piedalījās nedaudz vairāk kā 40 dalībnieku no Carnikavas SC, Ādažu BJSS, SS "Arkādijas" un LBJSA , kas sacentās astoņās vieglatlētikas disciplīnās. Pateicoties jauniegūtajam inventāram, kas iegūts ELFLA fondu atbalstā "Sporta aktivitāšu veicināšanai Carnikavā", bija iespēja sarīkot sacensības tādās jauniešiem neierastās vieglatlētikas disciplīnās kā 60 m un 200 m barjerskrējienos un lodes grūšanā.
 
Lielu paldies sakām mūsu atbalstītājiem – starptautiskajām sacensībām „Rīgas kausi", kas nodrošināja balvas stafešu skrējienu uzvarētājiem, kā arī sporta apģērbu firmai „JOMA", kas nodrošināja balvas individuālo disciplīnu uzvarētājiem.
 
Sakām paldies par veiksmīgi aizvadītām sacensībām arī visiem sacensību dalībniekiem, tiesnešiem un labvēļiem. Vēlam veiksmīgu vasaras iesākumu, un tiekamies LBJSA rīkotajā vieglatlētikas sporta nometnē jūlijā Valmierā, kur Carnikavas vieglatlētikas grupas dalībniekiem, pateicoties Carnikavas novada domei, būs iespēja saņemt daļēju finansiālu atbalstu nometnes izdevumiem.
 
Carnikavas sporta centrs
 
Sacensību FOTOGALERIJA
 
vieglatlētikas sac Carnikava 2015.junijs 087
 
vieglatlētikas sac Carnikava 2015.junijs 096
 
vieglatlētikas sac Carnikava 2015.junijs 117
Share on Facebook Tweet