Rakstos

Drukāt

21. maijā starts Carnikavas pavasara riteņbraucienam

.

Velo Tautas 800Sestdien, 21. maijā, Carnikavas sporta un aktīvās atpūtas centrā "Zibeņi" norisināsies tradicionālais pavasara riteņbrauciens.
 
Dalībnieku elektroniskā pieteikšanās noslēdzās 18. maijā, taču tie, kas nepaspēja pieteikties elektroniski, varēs to izdarīt sacensību vietā dalībnieku reģistrācijas laikā, sākot no plkst. 9.00, taču par paaugstinātu maksu – 10 eiro.
 
Pulksten 10.30 "Rāmkalni-Campina-Venden" distancēs pirmie startēs bērni, kas atbilstoši savai vecuma grupai veiks attiecīgi 200–2300 m distanci. Plkst. 12.30 startēs "Veloserviss XCO" distances (apļa garums 3,9 km) veicēji, bet plkst. 14.00 aptuveni 20 km garajā "MacCoffee-BlueBox Meža tautas aplī" dosies visi, kas dzimuši 2005.gadā un vēlāk.
 
Šogad tautas aplis ir papildināts ar Vilku kalnu cilpu un Zibeņu finiša cilpu, kas distanci padarīs vēl interesantāku, bet XCO un bērnu distanču veicēji finiša protokolā varēs redzēt apļu laikus. Bērnu distanču uzvarētāju apbalvošana paredzēta plkst. 11.30-12.15, bet XCO un Tautas brauciena apbalvošana – plkst. 16.00.
 
Riteņbraukšanas sacensības Carnikavā tradicionāli tiek rīkotas maija priekšpēdējā sestdienā un septembra otrās nedēļas svētdienā. Tās iekarojušas popularitāti ne tikai novadā, bet arī citur Latvijā. „Carnikavas pavasara riteņbrauciens" ir lielisks veids, kā ģimenei aktīvā, sportiskā un jautrā atmosfērā pavadīt saulainu nedēļas nogali.
 
Šogad pirmo reizi sacensības apkalpos biedrība "SPORTLAT".
 
Sacensību nolikums ŠEIT.
 
Carnikavas Sporta centrs
Share on Facebook Tweet