Rakstos

Drukāt

Aicinām 23. septembrī Carnikavā piedzīvot Tūrisma dienas pārgājiena pārsteigumus

.

Davas parks 800Sestdien, 23. septembrī, starptautiskajā Tūrisma dienā aicinām visus piedalīties nelielā pārgājienā pa Carnikavas novadu gida pavadībā. Kopā palūkosimies uz savu novadu arī no ceļotāju skatpunkta, kas ļauj jaunā gaismā ieraudzīt arī ļoti labi zināmas vietas un lietas.
 
Tikšanās plkst. 12.00 pie Carnikavas novada Tūrisma informācijas centra Stacijas ielā 5, Carnikavā. Pārgājienu "Carnikava ceļo" vadīs gids Jānis Zariņš, dalība pārgājienā ir bez maksas. Aicinām ģērbties atbilstoši laikapstākļiem.
 
Pārgājiens noslēgsies Carnikavas Novadpētniecības centrā Jomas ielā 2, kur Gaujas krastā varēs vērot rudenīgo ainavu un atpūsties līdzās upes rāmajam tecējumam. Visus dalībniekus cienās ar gardu zupa, un ceram, ka sestdienas laikapstākļu prognoze nemainīsies un gaidāma saulaina, silta novakare.
 
Pasaulē Tūrisma dienu atzīmē jau kopš 1980. gada 27.septembra, kad nodibināja Pasaules Tūrisma organizāciju. Zīmīgi, ka ap šo laiku noslēgumam tuvojas tūrisma sezona ziemeļu platuma grādos un tā sākas dienvidu puslodē. Tūrisma dienas mērķis ir atgādināt sabiedrībai par tūrisma milzīgo ekonomisko, sociālo, politisko un kulturālo nozīmi pasaulē. Tam pievienojamies arī mēs Carnikavā.
 
Nāc un piedalies arī tu kopā ar tuviniekiem un draugiem! Tiekamies!
 
Carnikavas novada  TIC
 
Turisma diena 2017 800
Share on Facebook Tweet