Lai nākamgad saņemtu NĪN atlaidi, jāvēršas domē ar iesniegumu

.

Nekustama ipasuma nodoklisAtgādinām! Lai saņemtu nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atlaidi, iedzīvotājiem vēl šogad jāvēršas novada domē ar iesniegumu. Aicinām nevilcināties un pieteikties minētajai NĪN atlaidei jau tagad!
 
Jau vēstīts, ka Carnikavas novada dome, turpinot samazināt iedzīvotājiem nodokļu slogu, pieņēmusi lēmumu 2018. gadā iedzīvotājiem piemērot nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atlaidi 70% apmērā par vienu mājokli.
 
Tiesības to saņemt ir NĪN maksātājam, kurš deklarējis dzīvesvietu Carnikavas novadā savā nekustamajā īpašumā – mājā vai dzīvoklī.

Iesniegumu iespējams iesniegt arī elektroniski – pašvaldības pakalpojumu portālā www.pakalpojumi.carnikava.lv jāizvēlas "Iesniegums par nekustamā īpašuma nodokļa atvieglojumu piemērošanu", kur pēc autentifikācijas datu ievadīšanas īpaši izveidotajā formā jānorāda ziņas par atvieglojuma pieprasītāju. Tur atkarībā no personas statusa iespējams elektroniski pievienot arī nepieciešamo dokumentu kopijas (invalīda vai pensionāra apliecību, uzņēmuma reģistrācijas apliecību u.c.)

Lai saņemtu iesnieguma veidlapu un to aizpildītu klātienē, jāvēršas domes Klientu apkalpošanas centrā, Stacijas ielā 5, Carnikavā, darba laiks: pirmdien un ceturtdien 8.00 – 17.30, otrdien un trešdien 8.00 – 16.30, piektdien 8.00 – 14.30.

Saņemt iesnieguma veidlapu un to aizpildīt klātienē iespējams arī Kalngales brīvā laika pavadīšanas centrā "Kadiķis", Cīruļu ielā 10. Tālr. informācijai 20232044.

I. Cerbule
Share on Facebook Tweet