Pakalpojumu “Aprūpe mājās” turpmāk nodrošinās biedrība “Latvijas Sarkanais krusts”

.

lsk logoNo šā gada 12. februāra pakalpojumu “Aprūpe mājās”, ko iepriekš nodrošināja “Latvijas Samariešu apvienība,” turpmāk novadniekiem nodrošinās biedrība “Latvijas Sarkanais krusts”.

Abas biedrības ir savas jomas profesionāļi, taču izmaiņas pieņemtas, izvērtējot cenu piedāvājumu, turklāt biedrība “Latvijas Sarkanais krusts” ir reģistrēta Labklājības ministrijas sociālo pakalpojumu sniedzēju reģistrā.

Tāpat kā līdz šim, sociālais dienests pēc novadnieka iesnieguma saņemšanas veiks izvērtēšanu par pakalpojuma nepieciešamību, pieņems lēmumu un aprūpēt klientu uzticēs profesionāļiem.

Sociālais dienests arī turpmāk uzklausīs aprūpējamo vajadzības, uzraudzīs pakalpojuma kvalitāti. Visiem esošajiem aprūpējamiem par izmaiņām sociālā dienesta darbinieki ir ziņojuši; jauni iesniegumi par pakalpojuma saņemšanu nav jāraksta – darbs turpināsies kā līdz šim.
 
Noteikumi paredz, ka aprūpē esošiem klientiem varēs nodrošināt pakalpojumu “Pēdu aprūpe” un “Drošības poga”. Labā ziņa ir arī tas, ka aprūpētāja Iveta, ko aprūpējamie šajā laikā jau ir iepazinuši un iemīļojuši, turpinās darbu biedrībā “Latvijas Sarkanais krusts” un arī turpmāk aprūpēs novada seniorus.
 
Aicinām iedzīvotājus, kuriem varētu būt nepieciešama palīdzība ikdienas un sadzīviskos jautājumos (aiziet uz veikalu pēc pārtikas, samaksāt maksājumus, palīdzēt nodrošināt personīgo higiēnu, atnest medikamentus), informēt par to Carnikavas novada sociālo dienestu, sazinoties ar sociālā dienesta darbinieci Marutu Ivanovu pa tālr. 26602615 vai 67993101 vai rakstīt uz e-pasta adresi .
Share on Facebook Tweet