Iedzīvotāji labiekārto atpūtas vietu Vecgaujas krastā

.

VecgaujaDārznieku un Brūkleņu ielas, kā arī tām tuvējo māju iedzīvotāji, kas apvienojušies aktīvistu grupā „Ejam ārā!", pašu spēkiem un sadarbībā ar Kalngales uzņēmumu „SNV Plus" ir sakopuši un labiekārtojuši apmēram 200 kvadrātmetru lielu teritoriju pie Vecgaujas upes, kā arī pilnveidojuši āra atpūtas iespējas aktīvās atpūtas laukumā Dārznieku ielā 5, uzstādot jaunu āra vingrošanas elementu.
 
Šie darbi tika veikti, īstenojot iedzīvotāju ieceri projektu konkursa „Sabiedrība ar dvēseli 2014" ietvaros. Jau pagājušajā gadā šī konkursa ietvaros grupa „Ejam ārā" izveidoja minēto atpūtas laukumu, bet šogad to uzlaboja. Prieks, ka ir sasniegts projekta mērķis – pilnveidota āra atpūtas infrastruktūra Carnikavā, kā arī sakopta un labiekārtota teritorija.
 
Tagad ikvienam garām gājējam vai braucējam ir iespēja apstāties un, apsēžoties uz soliņa, atpūsties labiekārtotajā vietā pie Vecgaujas upes. Tā ir ļoti ainaviska un lieliski piemērota mākslas plenēriem. Ceram, ka novada jaunie un topošie mākslinieki šo vietu izmantos savu mākslas darbu radīšanā. Paldies Carnikavas novada domei par finansiālo atbalstu projekta īstenošanai!
 
Dzivo zali logo
 
Iedzīvotāju grupa "Ejam ārā!"
Share on Facebook Tweet