Lasiet "Carnikavas Novada Vēstis" decembra numuru

.

Vaks decembris 2017 65Ir iznācis pašvaldības informatīvā izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" decembra numurs, kura galvenā tēma ir pašvaldības budžets un prioritātes 2018. gadā.

 

Izdevumā publicēta informācija par novembrī pieņemtajiem domes lēmumiem, atskats uz Carnikavas vidējās paaudzes deju kolektīva “Arnika” 30 gadu jubilejas pasākumu un citiem jaunumiem kultūrā, sportā, izglītībā u.c. Vēstures lappusē uzburta Ziemsvētku svinību aina Carnikavas muižā rūpnieka Gēgingera ģimenē.

Kad cilvēku sirdis Ziemsvētku laikā atsaucīgāk atbild labdarības aicinājumiem, Carnikavas bāriņtiesa mudina mūs padomāt par iespēju kļūt par audžuģimeni, jo katram bērnam svarīgākais uz pasaules ir drošības sajūta mīļums, ko var sniegt ģimene un tuvi cilvēki, kas ir patiesi ieinteresēti viņa liktenī.

Numura intervijā novadnieks Dainis Gudermanis, kurš par ilggadēju ieguldījumu Latvijas futbola organizatoriskajā darbā apbalvots ar Atzinības krusta IV šķiru, stāsta par savu darbu Latvijas futbola lielākā panākuma kaldināšanā – dalībā Eiropas čempionāta finālturnīrā 2004. gadā Portugālē – un dalās domās par to, kas mūsdienās svarīgs jauno futbolistu sagatavošanā.

Elektroniski izdevumu var lasīt ŠEIT.

Share on Facebook Tweet