Carnikavā, Ādažos un Garkalnē “Ekspress-Ādaži” maršruti un kustības saraksti pieejami mobilajās ierīcēs tiešsaistē

.

Marsruti atosbussSIA “Ekspress-Ādaži” (EA) kopš šī gada 17. aprīļa pasažieru ērtībām piedāvā ātru un ērtu veidu, kā apskatīt maršrutus un kustības sarakstus mobilajās ierīcēs – mobilajos tālruņos, planšetēs un datoros tiešsaistē, informē uzņēmuma pārstāve Maija Lazdiņa.

“Ņemot vērā mūsdienu straujo dzīves ritmu, klientiem ir svarīgi saņemt informāciju ātri. Arī pasažieru pārvadājumu nozarē, modernās tehnoloģijas ir ieņēmušas nozīmīgu vietu. No otrdienas EA maršruti, kustības saraksti ir ērti un ātri apskatāmi kā viedtālruņos – www.m.marsruti.lv/adazi, tā arī planšetēs un datoros – www.maršruti.lv/adazi, ekonomējot mūsu klientu laiku,” skaidro M. Lazdiņa.

Tagad EA pasažieri pirms plānotā brauciena var apskatīties gan maršrutus, gan arī autobusa atiešanas laiku no konkrētās pieturvietas. Mobilā versija paver plašas izmantošanas iespējas, piemēram, klients tiešsaistē pats var saplānot maršrutu, ievadot pieturvietas nosaukumu un galamērķi. Kartē parādās gan maršruta autobusa nr., gan arī autobusa atiešanas laiks. Turklāt tiešsaistē pasažieris var apskatīties arī piedāvātās papildus iespējas – ar citiem maršruta autobusiem nokļūt iecerētajā galamērķī.

Bez maršruta plānošanas klients tiešsaistē var redzēt, cik autobusi un kādos maršrutos tie atrodas uz līnijas. Jāievēro, ka kustības sarakstos, kur autobusa atiešanas laiks ir zilā vai zaļā krāsā, tas norāda, ka autobuss, braucot pamata maršrutā, veiks iebraukšanu kādā no Ādažu novada apdzīvotajām vietām.

Kustības saraksti un cita svarīga informācija pasažieriem par EA sniegtajiem pakalpojumiem ir pieejama interneta vietnē www.sabiedriskaisautobuss.lv/lv/ekspress-adazi/, kur ir pieejama mobilā versija datoriem un arī kustības saraksti PDF formātā.

Tā kā Kadagā ir izvietota militārā bāze, kurā uzturas liela daļa ārvalstu karavīri, drīzumā EA maršruta plānošanu varēs veikt, izmantojot mobilo aplikāciju “GoogleMaps”, kas ļaus saplānot maršrutu ar EA un Rīgas sabiedrisko transportu. Turpmāk visa informācija EA pasažieriem tiks publicēta www.sabiedriskaisautobuss.lv interneta vietnē, sadaļā “Ekspress-Ādaži”.

M. Lazdiņa
Share on Facebook Tweet