Par stundu pagarināts ūdens padeves ilgums centralizētajā sistēmā avārijas vietā Lilastē - turpmāk no plkst. 19.00 līdz 22.00

.

Krans baltsAvārijas vietā Lilastē par stundu pagarināts ūdens padošanas ilgums centralizētajā sistēmā - turpmāk tas būs pieejams plkst. 19.00-22.00. Dzeramais ūdens neierobežotā daudzumā visu diennakti būs pieejams speciālā konteinerā pie Lilastes daudzdzīvokļu mājām.

Jau vēstīts, ka 28. jūlijā tika konstatēta avārija centralizētajā ūdensapgādes sistēmā Lilastē. Izpētot apstākļus, konstatēts, ka ūdensapgādes urbumā ir nepietiekams ūdens debits (maksimālais no urbuma iegūstamais ūdens daudzums laika vienībā), līdz ar to tas vairs nespēja nodrošināt ūdens piegādi sistēmai.

Pēc avārijas Lilastes ūdensapgādē tiek organizēta jauna artēziskā urbuma izveidošana. Pašvaldības aģentūra “Carnikavas Komunālserviss” ir pieprasījusi atļauju urbuma ierīkošanai no a/s "Latvijas valsts meži", kam pieder attiecīgā teritorija. Sertificēts urbšanas darbu veicējs jau ir noskaidrots cenu aptaujā un, līdz ko būs saņemta atļauja, nekavējoties tiks izveidots jauns artēziskais dziļurbums.

Tas viss var aizņemt vairākas nedēļas, un šajā laikā iedzīvotājiem centralizētās ūdensapgādes pakalpojumi būs pieejami vien divas stundas vakarā. Pašvaldības aģentūra "Carnikavas Komunālserviss" rīkojas, lai minētais process norisinātos pēc iespējas operatīvāk.

Atvainojamies Lilastes iedzīvotājiem par neērtībām un lūdzam būt iecietīgiem.

Carnikavas Komunālserviss
Share on Facebook Tweet