Turpmāk Carnikavā katra mēneša 2. un 4. ceturtdienā varēs noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar “Clean R”

.

clean r logoZiemas sezonā, no 2018. gada novembra līdz 2019. gada aprīlim, atkritumu apsaimniekotājs "Clean R" Carnikavā pieņems klientus katra mēneša 2. un 4. ceturtdienā pašvaldības aģentūras "Carnikavas Komunālserviss" telpās Stacijas ielā 7 no plkst. 8.30 līdz 12.00 un no 12.30 līdz 17.00.

Nākamā "Clean R" pieņemšana Carnikavā – 8. novembrī.

Tiekoties ar "Clean R" pārstāvi, būs iespēja noskaidrotu interesējošos jautājumus par atkritumu apsaimniekošanu, kā arī klātienē noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumu, ja tas vēl nav izdarīts.

Atkārtoti atgādinām, ka, sākot no šī gada 1. septembra, visiem mājokļu īpašniekiem (vai to tiesiskajiem valdītājiem) jābūt noslēgtam atkritumu apsaimniekošanas līgumam ar SIA "Clean R", kas turpmāko septiņu gadu laikā nodrošinās sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Carnikavas novadā.

Līdztekus šai klātienes līgumslēgšanas iespējai aktīva ir arī e-līgumu slēgšanas iespēja interneta vietnes www.cleanr.lv sadaļā "e-pakalpojumi", autorizējoties ar internetbankas starpniecību. Par visiem neskaidrajiem jautājumiem iespējams vērsties SIA "Clean R" Klientu apkalpošanas centrā, rakstot uz e-pasta adresi , kā arī no pirmdienas līdz piektdienai plkst. 8.00–17.00 zvanot uz Klientu centra tālruni 67111001 vai klātienē darba laikā uzņēmuma birojā Vietalvas ielā 5, Rīgā.

Clean R

Share on Facebook Tweet