Par godu Latvijas simtgadei Carnikavā izskanēs koncertuzvedums "Dziesma. Brīvība. Latvija"

.

DZIESMA BRIVIBA LATVIJA plakats 80016. novembrī plkst. 19.00 un 17. novembrī plkst. 14.00 Carnikavas pamatskolas sporta zālē (Nākotnes ielā 1) izskanēs Latvijas valsts simtgadei veltītais koncertuzvedums "Dziesma. Brīvība. Latvija.", kurā Latvijas stāstu izdzīvosim ar Atmodas laika dziesmās iekodēto spēku un brīvības alkām.

Tas ir stāsts par mums, par mani un tevi, jo mums ir dots laiks, lai brīvu Latviju turpinātu savos darbos, domās un vārdos. Šis ir mūsu laiks.

Koncertuzvedumā piedalās:
Carnikavas jauktais koris "Vēja balss" (diriģents Jurģis Cābulis);
Carnikavas jauniešu deju kolektīvs "Abi divi" un bērnu deju kolektīvs "Dālderītis" (vadītāji Jānis un Anita Precinieki);
instrumentālā grupa Aivara Gudrā vadībā: Modris Laizāns (bass), Ivars Kalniņš (bungas), Jānis Miltiņš (taustiņi), Aivars Gudrais (ģitāra).

16. novembra koncertā piedalīsies solisti Ieva Sutugova, Andris Ērglis, Zigfrīds Muktupāvels un Zane Gudrā. 17.novembra koncertā – solisti Ieva Akuratere, Uģis Roze, Zigfrīds Muktupāvels un Zane Gudrā.

Ieeja ar bezmaksas ielūgumiem.
BEZMAKSAS IELŪGUMI AR SĒDVIETĀM ZĀLĒ IR BEIGUŠIES! Apmeklētāji bez ielūgumiem ir aicināti noskatīties koncertu, izmantojot stāvvietas balkonā (nav nepieciešams iepriekš pieteikties tautas namā).
Share on Facebook Tweet